Darıca'da nöbet tamamlandı

Bundan sonra herkes uyanık olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ağustos 2016 Perşembe 16:31
Darıca'da nöbet tamamlandı
15 Temmuz darbe girişiminin ardından 27 gece boyunca demokrasi nöbetlerinin aralıksız bir şekilde sürdüğü Darıca, son akşam da binlerce insanın katılımıyla nöbeti tamamladı.

Demokrasi nöbetlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiği Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda son akşam vatandaşlara seslenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 27 gece boyunca vatanı, milleti , geleceği ve demokrasi için meydanlarda olan herkese teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de herkesin uyanık olması gerektiği üzerinde durdu.





SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
Başkan Karabacak, 27 gündür insanların vatanına nasıl sahip çıkılacağını ve demokrasiye olan inancını  bütün dünyaya gösterdiğine dikkat çekerek, "Nöbetlerimiz boyunca ilçemizdeki siyasi partilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız büyük bir özveriyle Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrini yerine getirerek demokrasi nöbetlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamıştır.Bundan sonra da her an nöbete hazır bir şekilde beklemeye devam edeceğiz. 

Biz diyoruz ki söz konusu vatanda gerisi teferruattır. Ekmeksiz yaşarız, aşsız yaşarız ama vatansız asla.Kim bir karış toprağımıza göz dikerse karşısında bütün milletimizi bulur. Bütün dünyaya vatan aşkımızı göstermesi açısından bu günler çok önemliydi.Çok şükür ki karanlık günler geride kaldı.Artık demokrasi zamanı diyoruz, artık ülkemiz için çalışma zamanı diyoruz.Bir kez daha bütün halkımıza canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Karabacak’tan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da demokrasiye ve vatanına sahip çıkan herkese teşekkür ederek, Darıca ailesinin önemli bir sınavı başarıyla tamamladığına dikkat çekti. Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki konuşması dev ekrandan vatandaşlara izletildi.

 
Son Güncelleme: 11.08.2016 23:47
Anahtar Kelimeler:
YangınTarihi Bina
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37