Darıca'da seçmen kağıtları hazır

Darıca'da seçmen kağıtları hazır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Haziran 2018 Salı 12:13
Darıca'da seçmen kağıtları hazır


24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi seçmen kağıtları muhtarlıklarda vatandaşlara dağıtılmaya başlanırken, Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak’ı ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlara seçmen kağıtlarını almaları uyarısında bulundu.

Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak’ı ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "İlçemizin en büyük Mahallesi olan K.Karabekir Mahallemizde seçimlere kadar sizler de fedakarlık ederek gece gündüz çalışıyorsunuz, vatandaşlarımızla bizler arasında köprü vazifesi gören siz değerli muhtarlarımız seçim sürecinde de önemli bir görev üstleniyorsunuz, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. 

24 Haziran Seçimlerinde oy kullanacak tüm vatandaşlarımıza da hangi okul ve sandıkta oy kullanacaklarını muhtarlıklarımızda hazır bulunan oy pusulalarını alarak öğrenmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Darıca ailesi olarak seçimlere şimdiden hazırız" diyerek düşüncelerini açıkladı.

Muhtarlıklarda askıya çıkarılan seçmen kağıtları seçim günü olan 24 Haziran 2018 Pazar akşam seçim oylması bitene kadar muhtarlıklardan alınabilecek.

 
Son Güncelleme: 05.06.2018 12:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37