banner55

Demokrat Parti adaylarını tanıttı

Demokrat Parti adaylarını tanıttı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Şubat 2019 Cumartesi 22:52
 Demokrat Parti adaylarını tanıttı

Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert bu sabah verdiği kahvaltıda partililerle bir araya gelerek Gebze ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı.

Üzeyir Mert Demokrat Parti'nin Gebze Adayı'nın Rasim Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın da Nail Baki olduğunu söyledi. Kahvaltıya DP Genel Başkan Baş Danışmanı Murat Aydoğdu, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve partililer katıldı.

İlk olarak konuşan DP Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, Kocaeli'nin her ilçesinde ve büyükşehirde aday çıkarttıklarını ve iddialı olduklarını belirterek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayları'nın Nail Baki, Gebze Belediye Başkan Adayları'nın da Rasim Arslan olduğunu söyledi.

AYDOĞDU: DP YÜKSELEN YILDIZ OLACAK

Daha sonra konuşan DP Genel Başkan Baş Danışmanı Murat Aydoğdu ise, burada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Demokrat Parti kaldığı yerden devam etmektedir. Partimiz bütün Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli'de de her ilçede aday çıkaracak. Şu ana kadar 24 belediye başkanı partimize katıldı. Hiç bir ittifakın içinde değiliz. Amacımız Gebze'de biz de varız demek ve Demeokrat Parti'yi yükselen yıldız yapmaktır" dedi.

NAZLIGÜL: EN KÜÇÜK BELDEDE BİLE ADAY ÇIKARACAĞIZ

DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül'de bu seçimlerde değişik bir atmosfer var diyerek, "2014 yılından çok daha farklı bir atmosfer var. Türkiye genelinde en küçük beldede bile aday çıkaracağız. Kocaeli'de de 12 ilçede aday çıkaracağız" dedi. 

ARSLAN: BU PARTİ BENİM PARTİM

DP Gebze Belediye Başkan Adayı Rasim Arslan'da yaptığı kısa konuşmasında 1974 yılında partiye girdiğini ve o günden beri hiç bir partide çalışmadığını belirterek, "Bu parti benim partim. Beni aday yaptıkları için teşekkür ediyorum. Seçimlerde canla başla çalışacağım" dedi.

BAKİ: DP MERKEZ SAĞIN GERÇEK SAHİBİDİR

Demokrat Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki ise merkez sağın gerçek sahibinin DP olduğunu belirterek, "Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur. Ülkenin vatan severleri buradadır. Biz bu seçimde kimse ile ittifak yapmadık. Biz müteahhitlerle değil, halk ile ittifak yaptık. Onun için seçimlerde çok başarılı olacağız ve bayrağımızı burçlara dikeceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 10.02.2019 01:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37