Dilovası Belediyesi'nden Aile Sağlık Merkezi'nde tadilat

Dilovası Belediyesi'nden Aile Sağlık Merkezi'nde tadilat

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Aralık 2016 Perşembe 20:08
Dilovası Belediyesi'nden Aile Sağlık Merkezi'nde tadilat




Dilovası Belediyesi vatandaşın isteği doğrultusunda ilçede bulunan sağlık kuruluşlarına da el attı. Dilovası Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlık Merkezi’nin tadilatına başladı.

AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NE EL ATTILAR

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlık Merkezi’nin boyası dökülmüş ve yıpranmış binasının tadilatına başladı. Başlatılan çalışma ile yeni bir bina görüntüsü verilen Aile Sağlık Merkezi vatandaşlarca büyük takdir topladı.

HİZMET AYRIMI YAPMADIK

Belediye ekiplerinin Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlığı Merkezi’nin boya, badana ve çevre düzenlemesi dâhil gerekli tüm tadilat işlemlerinin yapıldığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yaptığı rutin işlerin yanı sıra okullarımızı, aile sağlığı merkezlerimizi, camilerimizi ve bunun gibi ortak kullanım alanlarında temizlik, bakım, tadilat ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. 

Halkımızın ortak kullanım alanlarının vatandaşımıza yakışır, temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyoruz. Hiçbir zaman hizmet ayrımı yapmadık. Okul, cami ve sağlık hizmetleri bizi ilgilendirmiyor demedik. Daha güzel bir ilçe için her alanda çalışma yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
Son Güncelleme: 29.12.2016 20:15
Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37