Dilovası Belediyesi'nden Hakkari'ye hibe araç

Dilovası Belediyesi'nden Hakkari'ye hibe araç

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2018 Perşembe 19:26
 Dilovası Belediyesi'nden Hakkari'ye hibe araç


Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Meclis'te 7 Gündem maddesinin ve 4 gündem dışı maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında açılış konuşması yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen 28 Şubat 1997 post modern darbenin yıldönümünü yaşadık. Bin yıl sürecek kara leke AK Parti'nin güçlü duruşuyla kısa sürede 10 yıl bile sürmedi. İnsanların yaşamlarından dolayı zorbalıklar yaşandı. 

İnşallah bundan sonra insanlar inancından dolayı mahrum edilmeyecektir. Türkiye'de demokrasi hakim olmuştur. Ayrıca önceki gün Türk siyasi tarihinin önemli mihenk taşlarından biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ölüm yıldönümüydü. Ülkemize kattığı değerler yaptığı hizmetleri kimse unutamaz. Allah ondan razı olsun. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

TAAHHÜTLERİMİZİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldiğimizden bu yana sürdürdüğümüz çalışmaların her geçen gün meyvesini alıyoruz. Dilovası Batı kavşağımızda yaşanan büyük eksiklikle ilgili olarak ihalesi önceki gün yapıldı ve çalışması kısa sürede başlayacak. Kapalı olimpik havuzumuzla ilgili çalışmalar sürüyor inşallah kısa sürede onunda inşaatına başlanacak. Kapalı semt pazarımızla ilgili ihale aşamasına geldik. 

Bağdat Caddesinin ikinci etabı çalışma aşamasında. Hastane bağlantı yolu ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. 2014 seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İlçemizde STK'larımız ve muhtarlarımızla sürekli istişareler yaparak eksiklerimiz ve önceliklerimizi belirliyoruz" dedi.

DİLOVASI BELEDİYESİ'NDEN HAKKÂRİ İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'NE HİBE ARAÇ

Gündeme dair konuşmasının ardından 7 gündem ve 4 gündem dışı maddesi görüşüldü. Gündemde yer alan Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan yerin Dilovası Engelliler Derneği'ne tahsisi gerçekleştirilirken, Dilovası belediyesi ile birçok ortak projenin hayata geçirilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

Adnan Kahveci Parkının kiralanması talebi 5 yıllığına kiralanması oy birliği ile kabul edildi. Hakkari İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Dilovası Belediyesi'nden hibe olarak araç talebi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. 


Son Güncelleme: 01.03.2018 19:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37