Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı

Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2017 Salı 13:27
 Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı


Gebze Ticaret Odası tarafından Dilovası'nda yaptırılan Halk Eğitim ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni bugün yapıldı.
Temel atma törenine Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreni öncesi Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, şimdiki Esenler, daha önceki Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan birer konuşma yaptılar.

ÇİLER: BÖLGEYE ÇOK KATKI VERECEK

İlk konuşmayı yapan GTO Başkanı Nail Çiler, "Oda olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak projelere arkadaşlarımızla birlikte imza atmaya çalıştık. Halk Eğitim Merkezi de bölgeye büyük katkılar sunacak. Bu projede özellikle iki isimden bahsetmek istiyorum. Daha önce belediye başkanlığı yapan şimdi ise sizlerin ve bizlerin temsilcisi Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman beye teşekkür ediyorum.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut beye de yine teşekkür ediyorum. Proje onlardan gelmişti. Daha sonra da çok değerli belediye başkanımımz Ali Toltar beyle olgunlaştırdık. Bu projenin başından beri belediye bize çok destek verdi" dedi


TOLTAR:AMACIMIZ BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAKTIR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı selamlama konuşmasında, Bugün burada Gebze Ticaret Odası tarafından yapımı devam eden Halk Eğitim ve Toplum Sağlığı Merkezi binamızın temel atma törenine hoş geldiniz. Bir şehiri inşa etmek halkın gönlüne girmektir. Bizlerin tek ideali hakka hizmet, halka hizmettir.

Amacımız bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Allah nasip etti. Halkımız destek verdi. Burada 3.5 yıldır halkımıza, ülkemin güzel insanına hizmet vermekten onur duyuyorum. İlçemizi yakın gelecekte bölgenin cazibe merkezi haline getireceğiz. Temelini atacağımız bu proje inşallah ilçemize ciddi bir değer katacak. Halk Eğitim Merkezi, Toplum Sağlık Merkezi, muhtarlıklar binası ve konferans salonlarıyla hayata geçecek olan bu eser için emeğe geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.   

Daha sonra Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ve Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından temeli atılan Halk Eğitim ve Kültür Merkezi için dua edililerek, kurban kesildi. 


Son Güncelleme: 22.08.2017 13:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37