Dilovası İYİ PARTİ yerel seçim startını verdi

Dilovası İYİ PARTİ yerel seçim startını verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Temmuz 2018 Cuma 11:34
Dilovası İYİ PARTİ yerel seçim startını verdi

Dilovası İYİ Parti genel seçim sonrası il toplantısını Dilovası Sahil Restorant'ta gerçekleştirdi. Ana kademe ve genel seçimlerde yoğun tempo İle çalışan SKM yöneticilerinin de katıldığı toplantı oldukça yoğun geçti.

Genel seçim sonrası değerlendirmelerden sonra ilk olağan toplantısını yemekli gerçekleştiren Dilovası İYİ Parti yerel seçim startını vererek, Dilovası'nı daha iyi bir belediyecilik anlayışı ile yönetmeye hazır olduklarını söylediler. 

DİLOVASI BELEDİYESİ AKP YÖNETİMİNİN ELİNDE AĞLIYOR

Toplantıda konuşma yapan Başkan Emin Yılmaz önemli konulara değinerek, Dilovası Belediyesi'ne talip olduklarını dile getirdi. Başkan Yılmaz; "Öncelikle burada bulunan ve bulunmayan partimize emek veren ve gece gündüz koşturan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlere güvenerek oy veren Halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Yeni kurulan ve yeni bir ekip olan İyi parti Dilovası'nda 40 yıllık partilerle mücadele vermiş ve bizi tatmin etmese de hatırı sayılır oy aldık. Önümüzde yerel seçimler var ve artık tecrübeliyiz. Erken seçimlere karşı bağışıklık kazandık ve yarın seçim olursa en iyi şekilde sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 

Bakın genel seçimlerin ardından Dilovası sorunları ile yine gündeme oturdu. Arıtmalardan çıkan kokular adeta bizleri usandırmış durumda. 4 yılı aşkın süredir ilçemize bir çivi dahi çakamayan zihniyeti Dilovası'nda silmemiz lazım. Bu yükü sırtlayacak en tecrübeli kadro da İYİ Parti'de. Dilovası'nın kan ağladığı bu yönetimin yerine iyi kadrolarla Dilovası müreffeh yarınlara kavuşacak" dedi.  


Son Güncelleme: 06.07.2018 11:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37