Dilovası'nda 15 bin kadın seçmenle buluştular

Dilovası'nda 15 bin kadın seçmenle buluştular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2019 Perşembe 16:36
 Dilovası'nda 15 bin kadın seçmenle buluştular
AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve ekibi ilçeyi adeta karış karıl dolaşarak seçim çalışmalarını sürdürürken, hedeflerinin 15 binin üzerinde ki kadın seçmenin en az 10 bininin oyunu almak olduğunu belirttiler

Seçim süresi boyunca arı gibi çalışarak Dilovası'nı nakış nakış işleyen ve Dilovası'nda ki kadın seçmenlere ulaşmaya çalışan AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve ekibi, Cumhur İttifakı Dilovası adayı Hamza Şayir'in en büyük destekçisi oldu. Dilovası'nda bulunan 14 bin 500 haneden şuana kadar yaklaşık 10 bin hane ve 15 bin kadın seçmenle buluşan Artut ve ekibi sabah başladıkları çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyorlar.
SİYASETTE DAHA FAZLA YER ALMALIYIZ

"En büyük destek kadınlardan gelecek" sloganı ile yola çıkan ve gittikleri her evde Cumhur İttifakı Dilovası adayı Şayir'e destek isteyen Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve ekibi seçim sonuna kadar çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirterek, "Dilovası'nda kadın olmak zordur. Kadınlarımız bu kentin vefakâr ve cefakâr kadınlarıdır. Onların iş hayatlarına atılmaları için destek oluyoruz. Siyasette var olmalarını istiyoruz. Onun için sürekli yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.
KADINLARIMIZA ÇOK GÜVENİYORUZ

Artut, "Esnaf bayan arkadaşlarımızı, sokakta gördüğümüz bayan arkadaşlarımızı ve ev ziyaretleri ile sürekli bir araya geldiğimiz bayan arkadaşlarımızdan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza Şayir'e destek istiyoruz. Onlardan büyük destek alacağımıza inanıyoruz. Zaman zaman adayımız Hamza Şayir'le birlikte ev ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretlerde adayımız Hamza Şayir'e büyük ilginin olduğunu görüyoruz" dedi.

ZAFERİN MİMARI KADINLARIMIZ OLACAK

31 Mart’ta zaferin mimarının kadınlar olacağını belirten Artut, "Kadın seçmenlerimize 15 bin çanta dağıttık. Şimdi son rötuşlarımızı yapıyoruz. Kesin olamadığımız evlere tekrar ziyaretler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalar ile noktalayacağımız seçim çalışmaları sonrası Dilovası'nda bulunan 15 binin üzerinde ki kadın seçmenimizin en az 10 binin oyunu almayı hedefliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta ki zaferimizin mimarı kadınlarımız olacaktır" dedi. 
Son Güncelleme: 15.03.2019 22:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37