Dilovası'nda aday tanıtım coşkusu

Dilovası'nda aday tanıtım coşkusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ocak 2019 Cumartesi 13:10
 Dilovası'nda aday tanıtım coşkusu

AK Parti’de aday tanıtım töreni sırası Dilovası’ndaydı. Dilovası’nın kendileri için önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İhtiyaçları biliyoruz, çözümü birlikte üreteceğiz” dedi.

Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına ilgi oldukça fazla oldu. Toplantının yapıldığı salon ve salon dışında adeta adım atacak yer kalmadı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl yöneticileri, İlçe başkanları, MHP Dilovası İlçe Başkanı ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TOLTAR: ASLOLAN MİLLETE HİZMET ETMEKTİR

Toplantıda ilk sözü alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Biz de makam mevki sevdası yok. AK Parti sadece bir parti değil, erdemin, inancın, davanın hareketidir. Aslolan millete hizmet etmektir. Halkımızın gönlüne girmeye çalıştık. Dilovası’nda Cemil Bey’den devraldığımız bayrağı daha iyi noktalara taşımaya çalıştık, halkımızın içinde olduk. Hamza kardeşim bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

KARAOSMANOĞLU: ÜRETİMİN BAŞKENTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise , “Dilovası üretimin, emeğin başkenti. Üretiyoruz, satıyoruz, kazanıyoruz, vergi veriyoruz, bu ülkenin güzel insanlarına hizmet gidiyor. Eskiden paramız yoktu, şimdi paramız var, Dilovası’na yaptığımız hizmetleri düşünün. Bu cumhuriyet bizim. Onun için her şeyin en güzelini yapacağız. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

ŞAYİR: ASLA TARTIŞMA İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Halka ve hakka hesap verme şuuruyla belediyecilik yapacaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, "Dilovası’nı ortak akıl ve tecrübeyle yöneteceğiz. Gece gündüz demeden, ümitsizliğe düşmeden tüm çabamızı ortaya koyacağız. Dilovası’na yeni bir sayfa açarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

BÜYÜKAKIN: BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Dilovası’nda Hamza Şayir’e ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise Dilovası’nı çok iyi tanıdığını, nelere ihtiyacı olduğunu bildiğini ifade ederek, “Sizlerin talep ve önerileri bizlere bu anlamda kılavuz olacak. İhtiyaçlarınız doğrultusunda seçim beyannamemizi hazırlıyoruz. Bunları yakında sizlerle de paylaşacağız” dedi.

SONUNA KADAR ARKASINDA OLACAĞIZ


Büyükakın, "Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermek için gece gündüz çalışacağız. O, bizlere meydan okuyan, gözlerinin içine baka baka ‘Dünya beşten büyüktür’ diyor. Bir zamanlar Sultan Alpaslan’ın sesiyle, Selahattin Eyyübi'nin sesiyle sesleniyor. Allaha şükür bir dünya liderimiz var. Seçimlerde 13’te 13 yaparak, Kocaeli’nde en iyisini yaparak Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasında olacağız” dedi. 
Son Güncelleme: 27.01.2019 11:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37