Dilovası'nda ilk kadın aday adayı İYİ Parti'den çıktı

Dilovası'nda ilk kadın aday adayı İYİ Parti'den çıktı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ekim 2018 Çarşamba 11:13
 Dilovası'nda ilk kadın aday adayı İYİ Parti'den çıktı

Dilovası
'nda yerel seçim çalışmalarına aylar önce başlayan Dilovası İYİ Parti'de aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Dilovası’nda hem İYİ Parti'nin hem de Dilovası'nın ilk kadın aday adayı başvurusunu Burcu Üveyik yaptı. 

Yerel seçimler öncesi Dilovası İYİ Parti ilçe teşkilatı çalışmalarına hız vermeye başladı. Bölgedeki kanaat önderleri ile birebir görüşen ilçe yöneticileri, kapsamlı çalışma raporlarını ilçe teşkilatına sunarak çalışma programlarını hazırladılar. İlçe teşkilatında bunlar yaşanırken önceki gün yapılan rutin toplantıda, Dilovası siyasetinin yakından tanıdığı genç siyasetçilerinden, İYİ Parti kurucu yönetim kurulu üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Burcu Üveyik adaylık başvurusunu Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz'a teslim etti. Dilovası İYİ Parti ilçe yöneticilerinin yanısıra Kocaeli İl Yöneticisi Hasan Güray Kondu da programda yer aldı.

Dilovası İYİ Parti belediye başkan aday adayı Burcu Üveyik, adaylık açıklamasında şunları söyledi: 


İyi Parti'nin kuruluş aşamasından bu yana biz kadınlar olarak ciddi fedakarlıklarda bulunduk. Bütün sokakları karış karış gezdik. Toplumdan gördüğümüz kadarıyla İYİ Parti'ye çok sıcaklar. Geçtiğimiz genel seçimde ilçe halkına belki çok iyi anlatamadık ama kendimizi sevdirdik.

Amacımız bitmiş ve hizmet alamayan ilçemize en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda en çok kadınlara güveniyorum ve onların desteği ile bu yola çıktım. Adaylık konusunda bu partinin bana vereceği her görevi severek yapacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz'da, birçok kişinin aday adayı olmak istediğini ve bu sürecin ileriki dönemlerde yaşanacağını kaydederek, sürpriz isimlerin de yakında adaylıklarını açıklayacağını söyledi.  
Son Güncelleme: 24.10.2018 16:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37