DP Başkan Adayı Arslan, Atasayan'ı ziyaret etti

DP Başkan Adayı Arslan, Atasayan'ı ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2019 Cuma 15:23
 DP Başkan Adayı Arslan, Atasayan'ı ziyaret etti


Demokrat Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Rasim Arslan, Kocaeli Eski Milletvekili, Usta Politikacı Bülent Atasayan'a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert de hazır bulundu.

31 Mart yerel seçimleri için Demokrat Parti'den Gebze Belediye Başkan Adayı olan Rasim Arslan, Kocaeli Eski Milletvekili, Usta Politikacı Bülent Atasayan'a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert de hazır bulundu. 1984-1987 yılları arasında yaptığı bir dönem Gebze Belediye Başkanlığının ardından, 1987-1999 yılları arasında da 3 dönem peşpeşe ANAP Kocaeli Milletvekilliği yaparak gerek bölgemizin siyasetine, gerekse ülke siyasetinde önemli  yer tutan Kurt Politikacı Bülent Atasayan'ı ziyaret etmekten onur duyduğunu ifade eden Demokrat Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Rasim Arslan, "Bülent bey benim ağabeyimdir. Onun engin tecrübelerinden  çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. Kendileri hem bölgemize hem de  ülkemize  yıllardır politikacı olarak önemli hizmetlerde bulunmuştur, teşekkür ediyoruz ve kendisini de her zaman örnek alıyoruz" dedi.

ATASAYAN: RASİM KARDEŞİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM


Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölgemizin Emekli Usta Politikacısı Bülent Atasayan da; "Rasim kardeşimiz uzun yıllar Merkez sağda her zaman bir nefer gibi büyük hizmetleri olmuştur. Kendisini bu hususta takdir ve tebrik ediyorum. Demokrat Parti Adayı olarak da seçilmesi halinde bölgemize önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisinin adaylığını bir kez daha tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert de ziyarette yaptığı kısa açıklamada, "Siyaset büyüğümüz Bülent beyi ziyaret etmekten ve kendisini sağlıklı görmemizden ötürü çok mutlu olduk, sağolsun var olsun. Bülent ağabey bize siyasette her zaman ışık olmuştur, onun hizmetleri bize her daim mutluluk vermiştir. Bizi ağırladığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaret güzel bir ortamda devam ederek son buldu. YILMAZ IŞIK


Son Güncelleme: 22.02.2019 23:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37