Dr. Hakan Höbek: Sizlerin desteğini bekliyorum

Dr. Hakan Höbek: Sizlerin desteğini bekliyorum

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mayıs 2018 Cumartesi 01:53
 Dr. Hakan Höbek: Sizlerin desteğini bekliyorum

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek Denizli Mahalle Muhtarı Nejat Araba ve mahalle sakinlerinin verdiği iftar yemeğine katıldı.  

Denizli Mahallesi meydanında gerçekleşen iftar yemeğine 2 bin kişi katıldı. İftar yemeğine katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.Hakan Höbek’e iftara katılanlar mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.  

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Dr. Hakan Höbek, "Beni bu akşam ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Ben 1993 yılında Gebze’nin ilk polikliniği olan Gebze Şifa Kliniği'ni kurdum. Ardından da Gebze Merkez Hastanesi'nde 12 yıldır sizlere sağlık hizmeti  vermeye devam ediyorum. 

Uzun yıllardır sağlık konusunda yapmış olduğum hizmetleri Allah nasip ederse, sizlerin de desteği ile Meclis'te sürdürmek istiyorum" dedi.  

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç ile birlikte, geçirmiş olduğu rahatsızlık neticesinde evinde yatmakta olan Mustafa Öztürk’ü ziyaret ettiler ve geçmiş olsun temennisinde bulundular. 


Son Güncelleme: 26.05.2018 01:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37