Dursun: Çocuklar aç kalmayacak

Dursun: Çocuklar aç kalmayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 11:28
 Dursun: Çocuklar aç kalmayacak
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun burada vatandaşlardan büyük ilgi gördü. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü.
 
DEĞİŞİM ARTIK ŞART 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal   Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine gitti. Burada büyük ilgi gören Başkan Adayı Recep Dursun Gebze’de değişimin artık kaçınılmaz olduğunu ve Gebzelilerin değişimi arzu ettiğini söyledi. Recep Dursun, "Gebze’deki pek çok sorun gün gibi ortada. Pazar alanları yapıldı, paralar harcandı ne esnaf ne de vatandaş mutlu" dedi.
VATANDAŞ UMUTSUZ 

Sözlerine "Belediye vatandaşın sorununu çözmüyor" diyerek devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, "Vatandaşından kopuk ve uzak olan bir anlayış var. Vatandaş hizmetlerden memnun değil. Bizler sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm kapılarımızı Gebzelilere açacağız. Benim tek dayanağım var, o da halk. Bu yola çıkarken sadece Gebzelilerden güç aldım. Buradan söz veriyorum, bizim dönemimizde tek bir çocuk bile aç kalmayacak" ifadesini kullandı.
Son Güncelleme: 25.02.2019 23:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37