Dursun: Değişime destek verin

Dursun: Değişime destek verin

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2019 Perşembe 23:53
 Dursun: Değişime destek verin

Millet İttifakı'nın CHP'li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Çat Karabey ve Karaca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

GEBZE’Yİ CANLANDIRALIM
 
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, seçim çalışmalarını sürdürürken kalan günleri yoğun tempoda geçiriyor. Erzurum Çat Karabey ve Karaca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, "Üç ayı aşkındır sabahtan akşama kadar Gebzeli vatandaşlarımla bir araya geliyorum. Bugün de sizlerle beraberim. Sizlerle birlikte kenti yönetmek, Gebze’yi her anlamda canlandırmak istiyorum" dedi. 

GEBZE MUTLU OLACAK 

"Pek çok projemiz var, dertlere derman olacağız" diyen Başkan Adayı Recep Dursun, "Çocuklara kreş, gençlere gençlik merkezi, işçi evleri, halk gıdalar, ücretsiz okul servisleri, her kategoride spor olanakları, huzur evi, tapu sorununun çözümü, sabit pazar alanları gibi projeler bunlardan bazıları. En önemlisi mutluluk en büyük hizmetimiz olacak. Gebze’de hep beraber güleceğiz. Gelin kendiniz için çocuklarınız için bir iyilik yapın, artık değişimden yana karar verin" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 15.03.2019 22:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37