Dursun: Gençler sporla yetişecek

Dursun: Gençler sporla yetişecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 23:06
 Dursun: Gençler sporla yetişecek


Millet
İttifakı'nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, gençlerin diledikleri spor branşıyla ilgilendiği bir Gebze hayal ettiklerini ve göreve gelir gelmez gençlerin sadece futbol değil her branşta spora teşvik edileceğini kaydetti.

SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

Millet İttifakı'nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, gençlerin sporla iç içe olduğu bir Gebze oluşturacaklarını bu anlamda sadece futbol değil sporun her branşını destekleyeceklerini söyledi. 

Başkan Adayı Dursun, "Futbol dışında pek çok spor branşı var. Lafta değil gerçek anlamda gençlerimize sportif anlamda destek olacağız. İstedikleri branşlarda sporla uğraşmalarını sağlayarak onları spora yönlendireceğiz" dedi.

SPORLA BULUŞACAKLAR

Recep Dursun, "Gebze’de genç nüfus oranı bir hayli fazla. Bu gençlerin toplumda yer bulmaları gerekiyor. Eğitim dışında aktivitelerde yer almaları onların gelişimi adına önemli. Boş zamanlarında sportif etkinliklerde bulunmalarını sağlayacağız. Pek çok spor branşı var, hangi branşı tercih ederlerse o anlamda kendilerine destek olacağız. Spor yapan ve sporu seven gençlik hedefimiz. Her mahalleye gençlerimiz için spor alanları yapacağız" ifadesini kullandı.
Son Güncelleme: 17.02.2019 23:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37