Dursun: Her hizmete vatandaş karar verecek

Dursun: Her hizmete vatandaş karar verecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2019 Cuma 22:02
 Dursun: Her hizmete vatandaş karar verecek

Millet İttifakı’nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Giresun Şebinkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Programa Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman da katıldı.
 
DERNEĞE KONUK OLDULAR
 
Millet İttifakı’nın CHP'li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Giresun Şebinkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Programa ayrıca Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman da katılırken, oldukça kalabalık geçen toplantı iki saat sürdü. Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis Adayları Saide Arslan Çalışkan, Şerife Albayrak, Erhan Bölük, Birol Elüstü ve Kayhan Özler'in de katıldığı dernek ziyaretinde ayrıca partilerin yöneticileri yer aldı. 

TAPULARI SİZE VERECEĞİZ 

Başkan Adayı Recep Dursun konuşmasında "Hepimiz iş, aş ve çocuklarımızın geleceği için Gebze'ye geldik. Karşımızda ciddi paralar harcayan ancak vatandaşa hesap vermeyen bir anlayış var. Biz vatandaşa sormadan tek kuruş harcama yapmayacağız. Beylikbağı bölgesinde senelerdir verdiğimiz mücadele sonrasında göreve gelir gelmez hak olan tapuları vereceğiz. Gebze'ye renk katacağız. Gebze’nin yeni bir enerjiye ihtiyacı var, halkçı belediyeciliği getireceğiz” dedi.
 
DEĞİŞİM İSTEĞİ SÖZ KONUSU
 
"Kültür ve sanat alanlarında üretken olmayan bir Gebze var" diyen Başkan Adayı Recep Dursun, "Gençlerimiz umutsuz. Kendilerini ifade edecek alanları yok. Her mahallede kuracağımız mahalle meclisleriyle hangi mahalle hangi hizmeti istiyorsa o hizmeti yapacağız. 3 aydır sokaklarda geziyorum. Toplumda değişim isteği söz konusu. Martın sonu bahar olsun. Hep beraber önce değiştireceğiz, ardından Gebze’yi beraber yöneteceğiz" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 02.03.2019 00:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37