banner55

Dursun: Mart'ın sonu bahar olacak

Dursun: Mart'ın sonu bahar olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2019 Salı 22:08
 Dursun: Mart'ın sonu bahar olacak

 

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde gece gündüz demeden yoğun tempoyla çalışıyor. Dursun seçim çalışmalarına Tokat Dodurgalılar Derneği ve Giresun Dereliler Derneği’nde devam etti. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, uzun zaman önce başlattığı seçim çalışmalarına devam ediyor. Aynı güne iki program sığdıran Başkan Adayı Recep Dursun’un ilk durağı Tokat Dodurgalılar Derneği oldu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı programda söz alan Başkan Adayı Recep Dursun, "Her zaman haklının ve mazlumun yanında oldum. Uzun zamandır Gebze’de yaşayan, her zaman iyiyi savunan biri olarak bu yola çıktım. Martın sonundaki bahara inandım. Baharı hep beraber yaşayacağız. Değişimi birlikte başaracağız" dedi.
 
GEBZE’Yİ DEĞİŞTİRELİM 

Her açıdan iyi idare edilmeyen bir şehirde yaşadıklarını kaydeden Recep Dursun, "Dünyanın en pahalı ulaşım hizmetlerini alıyoruz. Halktan kopuk bir meydanımız var. Pazar alanımız uzak. Kütüphanemiz yetersiz. Spor kulüplerimiz problemli. Gençlerimiz işsiz. Çocuklarımız umutsuz. Bu iş parti meselesi değil, hizmet meselesi, gelin birlikte değiştirip, hep beraber yönetelim, Gebze’yi yaşanabilir bir kent yapalım. Ben başaracağımıza inanıyorum, yanımda sizlerin desteğini istiyorum" derken Dursun’un konuşması sonrasında salonda büyük alkış alması dikkat çekti. 
 
TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK 


Son olarak Giresun Dereliler Derneğine konuk olan CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz vatandaşlarca ilgi gördü. Başkan Adayı Dursun, "Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri'ndeki tapu sorunu uzun zamandır aşılamadı. Vatandaşımız mağdur edildi. Bizim bu konuda ciddi mücadelemiz oldu. 

31 Mart’ta kazandığımız takdirde artık bu işi noktalayarak, vatandaşımızı sevindireceğiz" derken, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da "Bu konuda tüm vatandaşlarımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 22.01.2019 22:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37