banner55

Dursun: Mutlu ve huzurlu bir şehir kuracağız

Dursun: Mutlu ve huzurlu bir şehir kuracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2019 Cuma 12:31
 Dursun: Mutlu ve huzurlu bir şehir kuracağız

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Recep Dursun’un son durağı Köşklü Çeşme Mahallesi olurken düzenlenen ev ziyaretine mahalleliler ilgi gösterdi. 

KÖŞKLÜ ÇEŞMEYE GİTTİ 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Köşklü Çeşme Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Adayı Recep Dursun’un ev ziyaretine mahalleliler de ilgi gösterirken ziyaret bir saat sürdü. Herkesin farklı bir şehirden geldiğini ve Gebzeli olduğunu kaydeden Recep Dursun, "Hepimiz farklı yerlerden geldik, Gebze’ye yerleştik, buralı olduk. Bir arada mutlu ve huzurlu şekilde yaşamalıyız. Çocuklarımız huzur içinde büyümeli" dedi.
 
ÇOCUKLAR GÜLECEK
 
"Çocuklarımız ve kadınlarımız için yeterli alanlar yok" diyen Başkan Adayı Recep Dursun, "Kadınlarımızın bir araya gelip sohbet edeceği yerler yok. Pazar kültürümüzü yok ettiler. Her mahalleye Pazar sözümüz var. Çocuklarımız için güvenli oyun alanları yapacağız. Çocuklarımız evin içine kapanarak yaşamamalı. Sosyalleştiğimiz ve mutlu olduğumuz bir kent mümkün. Birçok değeri bizden kopardılar, hepsini yeniden kuracağız" şeklinde konuştu.

DAYATMAYLA HİZMET OLMAZ 

Düzenlenen ziyarette mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Recep Dursun, “Belediye dayatmacı olmayacak. Mahalle meclisleri ne önerirse o hizmetler gerçekleştirilecek. Bir mahallenin en büyük eksiklerini yine o mahalleliler bilir. Belediyenin tek başına karar alması ve dayatma yapması iyi bir davranış değil” dedi. Öte yandan ev ziyaretine CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adayları Şerife Albayrak ile Seyhan Topaç da katıldı. 
Son Güncelleme: 02.03.2019 00:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37