banner55

Dursun: Mutlu yaşamak bizim hakkımız

Dursun: Mutlu yaşamak bizim hakkımız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 20:02
 Dursun: Mutlu yaşamak bizim hakkımız

 

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Yavuz Selim Mahallesi'nde Samsun Asarcık İlçesi Derneği’nin kuruluş toplantısına katıldı. 
Burada mahallelilerle bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, "Senelerdir verilen sözler, ancak verilmeyen tapular var. Mağduriyet var, hizmet ise ne yazık ki yok. Geleceğimiz adına 31 Mart bizim adımıza çok önemli. Göreve gelir gelmez, tapu konusundaki sözlerimizi yerine getireceğiz" dedi. 

GİDERLERİMİZ AZALACAK
 
Her mahalleye yapılacak olan halk gıdalarla vatandaşın daha ucuz ancak sağlıklı besleneceğini kaydeden Başkan Adayı Recep Dursun, "Gelirimiz artmıyor. Ancak giderlerimizi azaltmak da bir yöntem. Böylece paramız cebimizde kalacak. Halk gıdaları kurarak vatandaşın sağlıklı bir o kadar da ucuz beslenmesini sağlayacağız. Eğitimi ücretsiz hale getireceğiz. Her mahalleye yapacağımız kreşlerle halkımızı mutlu edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
HEPİMİZ ARTIK BURALIYIZ 

"Hepimiz farklı yerlerden geldik, ancak Gebzeli olduk" diyen Recep Dursun, "Başka yerlerden geldik ancak buralıyız. Burada karnımızı doyuruyoruz. Çocuklarımızla beraber mutlu ve huzurlu yaşamak bizim hakkımız. Gebze yaşanmaktan dolayı mutlu olunacak bir yer olacak. Çocuklarımızın mutlu yarınlarda yaşamalarını sağlamalıyız. Gebze’deki değişimi hep beraber sağlayacağız, ardından Gebze’yi hep birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı. 
Son Güncelleme: 17.02.2019 23:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37