Dursun: Pazar akşamı birlikte kazanacağız

Dursun: Pazar akşamı birlikte kazanacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Mart 2019 Pazartesi 11:33
 Dursun: Pazar akşamı birlikte kazanacağız

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, sabahtan akşama kadar sürdürdüğü seçim çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Eskihisar’da vatandaşlarla buluşan Recep Dursun, Gebzelilerle bol bol sohbet edip onlardan destek istedi.
 
SON DURAK ESKİHİSAR
 
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden ve yoğun tempoda çalışan Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun’un son adresi Eskihisar oldu. Meclis üyesi adaylarının da katıldığı Eskihisar programında Gebzelilerle bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, Gebzelilerle bol bol sohbet edip onlardan destek istedi. Adaylar içerisinde seçim maratonuna en erken start veren isim olan Dursun, "Az kaldı, inşallah pazar akşamı güzel bir hikaye yazacağız" dedi.

GEBZE BUNU HAK ETMİYOR 

Ekonomisi, sosyal yaşantısı ve kültürüyle güçlü bir Gebze kuracaklarını söyleyen Recep Dursun, "Gebze senelerdir kötü yönetiliyor. Gebze güçsüz hale getirildi. Kentimiz bunu hak etmiyor. En kısa zamanda güçlü Gebze’yi oluşturacağız. Şehrimizi canlandıracağız. Çocuklarımızın geleceği için bu kenti yeniden mutlu hale getireceğiz. Göreve gelir gelmez söz verdiğimiz projelerimiz için kolları sıvayıp değişen Gebze’yi halkımızla bir araya getireceğiz" ifadesini kullandı.
Son Güncelleme: 25.03.2019 15:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37