banner55

Dursun: Şimdi herkes tapu diyor

Dursun: Şimdi herkes tapu diyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2019 Cuma 12:44
 Dursun: Şimdi herkes tapu diyor
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, Ulus Mahallesinde oldukça kalabalık bir program gerçekleştirdi. Siyasetin dilinin değiştiğini kaydeden Recep Dursun, “Bakın herkesin ağzında bir tapu kelimesi var. Düne kadar kimsenin gündeminde tapu konusu yoktu” dedi.

ESKİDEN SESLERİ ÇIKMIYORDU 
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, Millet İttifakı Büyükşehir Adayı Dr. Serdar Kaman’ın da katıldığı programda Ulus Mahallesine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun, “Bizler senelerce mücadele ederken sesi çıkmayanlar artık tapu dağıtmaya başladı. Hani aranızda tapu alanınız var mı? Gazetelerde fotoğraflar görüyoruz, bir tapuya iki ayrı fotoğraf çekmişler, tapu değil poz dağıtıyorlar” şeklinde konuştu.
VATANDAŞ MÜŞTERİ DEĞİL 

Başkan Adayı Recep Dursun, “Tapuları hep beraber dağıtalım dedim, ancak kimseden ses çıkmadı” yorumunu yaparken başkan adaylarının işinin tapu dağıtmak olmadığını ve bu konunun seçim malzemesi yapılmaması gerektiğini kaydetti. Dursun, “Vatandaş müşteri değil. Vatandaşı müşteri görmekten artık vazgeçin. Bu insanları kandırmaktan vazgeçin. Bu kentte tapu sorunu yok. Tapu konusunu sorun yapan ve çözmeyen siyasetçiler var” dedi. 

DURSUN’A BÜYÜK DESTEK 

Başkan Adayı Dursun’un konuşması sık sık alkışlarla kesilirken “Büyük Başkan Recep Dursun” sloganları atıldı. Oldukça duygulandığı gözlenen Recep Dursun, “31 Martta gereken ders verilecek sözümüz söz, bedelini ödemiş olanlara bedelsiz, kısmen veya hiç ödememiş olanlara da emlak beyan değeri üzerinden tapuları vereceğiz. 105 gündür sokaktayım ve artık değiştirelim diyorum. Gebze için kendimiz için yeni bir sayfa açalım” ifadesini kullandı. 
Son Güncelleme: 22.03.2019 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37