Dursun: Tapular zaten sizin hakkınız

Dursun: Tapular zaten sizin hakkınız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Şubat 2019 Pazar 13:10
 Dursun: Tapular zaten sizin hakkınız

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun’un burada gördüğü ilgi ve destek dikkatlerden kaçmazken Dursun, "Göreve gelir gelmez tapularınızı vereceğiz" dedi. 

HERKESE ÖRNEK OLDUNUZ 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun Gebze Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Recep Dursun dernekte vatandaşlardan büyük destek ve ilgi gördü. Recep Dursun, "Senelerdir omuz omuza verdik. Kardeş olduk. Haklı mücadeleniz ile Türkiye'ye örnek oldunuz. Kendinizi alkışlayın" derken göreve gelir gelmez tapuları dağıtacaklarını söyledi. 

ŞİMDİ TAPU DİYORLAR 

Başkan Adayı Recep Dursun, "Sizin sesinizi duymayanlar şimdi tapu demeye başladı. Siz haklısınız biz haklıyız. Biz bir yola çıktık, sizin için çıktık. Beraber kazanacağız. Haklıyız ve kazanacağız" derken bu sırada dernekte bulunan vatandaşların tamamı bu sözleri uzun süre alkışladı. Gördüğü destek karşısında mutlu olan Recep Dursun, “Tapular zaten sizin hakkınız. Biz size hakkınız olanı vereceğiz, kışın sonu hepimiz için bahar olacak" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 24.02.2019 20:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37