Dursun: Verdiğim her sözü tutacağım

Dursun: Verdiğim her sözü tutacağım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 11:36
 Dursun: Verdiğim her sözü tutacağım

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, yerel seçimler öncesinde son gün programlarını mitinglere ayırıyor. Mevlana Mahallesi Beşyol Meydanında vatandaşlara seslenen Recep Dursun, "Sessizlerin sesi olacağız. Pazar günü birlikte güleceğiz. Vatandaşa seçim öncesi verdiğim her sözü göreve gelir gelmez gerçekleştireceğim" dedi.
  
YENİ BİR GEBZE MÜMKÜN 

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, son gün programlarında Gebze’yi karış karış geziyor. Mevlana Mahallesi Beşyol Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, "Tapu sorununu çözen, işsizliği ortadan kaldıran, ulaşım sıkıntısını gideren, sosyal ve kültürel açıdan gelişen bir Gebze mümkün. Engelli vatandaşlarımızın rahat bir nefes alacağı bir kent mümkün. Tüm bunları biz başaracağız" dedi.
 
VATANDAŞI HİÇ DÜŞÜNMEDİLER 

Son dönemde kenara atılan ve gelişmeyen üstelik daha da geriye giden bir Gebze olduğunu belirten Recep Dursun, "Gelişim bir yana gerileyen bir Gebze karşımızda. Kaynakları tükettiler, imkânları sıfırladılar, vatandaşı düşünmediler. Aralık ayından bu yana her yerde bunları anlatıyorum. Gebze çok kötü yönetildi. Seçim broşürlerimizde yer alan her sözümüzü tutacağız. Çünkü hepsi gerçekleştirmesi zor olmayan, faydalı hizmetler" şeklinde konuştu. 

İŞTE SİZE BÜYÜK BİR FIRSAT 

Mitinge gelen vatandaşlar tarafından coşkuyla takip edilen Başkan Adayı Recep Dursun, "Bugüne kadar sizi dinlemediler. Sizleri yok saydılar, her birinizi müşteri gördüler. Taleplerinizi gerçekleştirmediler. Sadece kendi bildiklerini okudular. İşte size büyük bir fırsat. Sandıkta artık bu zihniyete son vermek elinizde. Gebze için değişim zamanı. Gelin hep birlikte bu fırsatı değerlendirelim. Hiç birimizin kaybedecek zamanı yok" dedi. 
Son Güncelleme: 28.03.2019 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37