Dursun: Yaşanacak bir kent olacağız

Dursun: Yaşanacak bir kent olacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Şubat 2019 Cumartesi 12:41
Dursun: Yaşanacak bir kent olacağız

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun, "Hepimiz farklı yerlerden buraya geldik. Hepimiz Gebzeli olduk. Mutlu bir yaşam hakkımız" dedi.
 
GEBZE KÖTÜ YÖNETİLİYOR 
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun çalışmalarını sürdürüyor. Recep Dursun’un son durağı Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği oldu. Başkan Adayı Dursun burada çalışmalarını anlattı. "Değişim artık şart, çünkü Gebze kötü yönetiliyor" diyen Dursun, "Farklı şehirlerden geldik. Gebzeli olduk. Ancak istediğimiz yaşantıyı sürdüremiyoruz, pek çok sıkıntı ile karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.
İNSANLAR UMUTSUZ

Üreten ve gelişen bir Gebze formülüyle çalışacaklarını belirten Recep Dursun, "Üretmeden mutlu olamazsınız. Giderleri azalmış bir kent kuracağız. Sokakta insanlar mutsuz ve umutsuz. Ulaşım dert, ekonomi dert, hepimiz stresli bir yaşantı sürdürüyoruz. Öncelikle her açıdan mutlu bir şehir kuracağız. Birbirimizi dinleyerek anlayacağız. Kaynaklarını iyi kullanan bir Gebze, kısa zamanda yaşanacak bir yer haline gelecektir, biz bunu başaracağız" dedi.
Son Güncelleme: 24.02.2019 20:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37