Dursun: Yeni bir Gebze kuracağız

Dursun: Yeni bir Gebze kuracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2019 Cumartesi 11:06
 Dursun: Yeni bir Gebze kuracağız
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, aynı güne iki sendika ziyareti sığdırdı. Önce Türk Metal Sendikası Gebze Şubesine konuk olan Dursun, ardından Özçelik-İş Sendikası Gebze Şubesini ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.
 
GEBZE EMEK KENTİ 

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, aynı güne iki sendika ziyareti sığdırdı. Başkan Adayı Recep Dursun’un ilk durağı Türk Metal Sendikası Gebze Şubesi oldu. Burada önce Şube Başkanı İsmail Çiçek ile bir araya gelen Dursun, ardından sendika üyeleriyle buluştu. "Emeğin kenti Gebze’de mutlu şekilde yaşamak hakkımız" diyen Recep Dursun, "Hep beraber insanca yaşadığımız bir kent kurmalıyız. Üreten Gebze’de yaşamalıyız" dedi. 
ULAŞIMI DÜZELTECEĞİZ 

Gebze’de yaşamanın her anlamda zorlaştığını kaydeden Recep Dursun, "Ulaşım koca bir dert. İşe gitmek, işten dönmek sıkıntı. İnsanlar adeta bir bomba gibi, stres yüklüyüz. Ulaşımı düzelterek işe başlayacağız. İş yerlerimize gidip akşam evimize dönmek kolaylaşacak. Eğitimi parasız yapacağız. Ben sizin gelirinizi arttıramam. Ancak giderlerinizi azaltabilirim. Halk Gıdalar kurarak hem sağlıklı besleneceğiz hem de paramızın yarısı cebimizde kalacak" dedi. 
BİRLİKTE MUTLU OLALIM

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’un bir sonraki adresi Özçelik-İş Sendikası Gebze Şubesi oldu. Şube Başkanı Şerafettin Koç ile buluşan Dursun, ardından burada yaptığı konuşmada “Hepimiz Gebze’ye farklı kentlerden geldik. Burada yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Birlikte yaşamaktan mutlu olduğumuz bir şehir istiyoruz. Vatandaşının istediğini yapan bir anlayışla geleceğimizi daha aydınlık kuracağız” ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 16.02.2019 14:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37