Dursun:Hizmet değil himmet yapıyorlar

"Köşker çözümsüzlüğün kendisidir"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2016 Cumartesi 12:41
 Dursun:Hizmet değil himmet yapıyorlar
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve belediye meclis üyeleri tarafından yapılan basın toplantısında Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı değerlendirirken, Dursun, “Köşker çözümsüzlüğün kendisidir” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Gebze Belediyesi meclis toplantısı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Gebze Kahve Diyarı’nda yapılan basın toplantısına CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Serkan Davutoğlu, Neşe Celep Çetiner, Eşref Emin Güzey, Dilek Tan, Salih Işık ve ilçe yöneticileri katıldı.
 
KÖŞKER’E HER GÜN 20 BİN, MECLİS’E HER GÜN 50 BİN LİRA
Basın toplantısında ilk olarak açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “4 Ekim’de yapılan mecliste 2 madde kabul edildi. 

Bunlardan 1.ci maddede kurum ve kuruluşlara Başkan Köşker’e her gün 20 bin, meclise de her gün 50 bin lira bağış yapma yetkisi verildi. Belediye başkanı belediyenin bütçesinden istediği kuruma, istediği kadar para verebilecek.

Bu karar darbe yönünde bir karardır.  Sayı sınırı yok, paranın kimlere verileceği belli değil. Belediyeden talep edeceklerin resmi olmasını istedik fakat kabul edilmedi. 
Bu tür yardımların meclisten kaçırılması doğru değil. Belediye meclisine darbe vuruldu. Gebze halkının parasının kimlere verileceği bile net değil. Hizmet değil himmet yapıyorlar.
 
AKP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİ KINIYORUM
2.ci maddede ise şehit ailelerine yardım yapmak amacıyla, belediye mülkiyetinde olan yerlerin şehit ailelerine verilmesini istedik. Ama bu kararımız reddedildi. Bu karara olumsuz oy veren AKP meclis üyelerini kınıyorum. Belediye başkanı dilediği yere dilediği kadar para veriyor, biz de bu para şehit ve gazi ailelerine verilsin dedik ama bu gündem maddesi de reddedildi.”
 
FETÖ’CÜLER GÖRMEZDEN GELİNİYOR
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un ardından açıklama yapan CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Davutoğlu, “Bu mecliste ifade ettiğimiz gibi belediyemiz ciddi sorunlarla karşı karşıya. Gök Denizcilik ve Kamyoncular Garajı sorunu olduğu gibi duruyor. Burada Gebze Belediyesi’nin ciddi kayıpları var. Trafik ve otopark sorunlarına karşı çözüm önerilerimiz var ama dikkate alınmıyor” dedi.

KÖŞKER ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜN KENDİSİDİR
Kendisine sorulan sorulara da cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, 
“AKP kendi içindeki FETÖ’cüleri ve milyonlarca doları bunlara aktaranları görmezden geliyor. Gebze Belediyesi’nde görevli Orhan Sipahioğlu’nu belediyeye getiren kimler? Ayrıca belediyenin şirketinin muhasebe görevlisi de FETÖ’den tutuklandı. 

Köşker’in 3 yıllık performansını mecliste değerlendirdik. Köşker çözümsüzlüğün kendisidir” dedi. 



Son Güncelleme: 08.10.2016 23:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37