Ercan: Hedefim 24 saat yaşayan Gebze

Ercan: Hedefim 24 saat yaşayan Gebze

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2018 Pazar 13:44
 Ercan: Hedefim 24 saat yaşayan Gebze


31 Mart
2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde AK Parti Gebze Belediye başkan aday adayı olan Yüksel Ercan, "Hedefim 24 saat yaşayan ışıl ışıl bir Gebze" dedi.

Aday adaylığı sürecinde çalışmalar yapan Yüksel Ercan Türkiye’nin pek çok il merkezinden daha büyük olan ve ulaşım noktalarının tam ortasında bulunan Gebze’de hayatın 24 saat olabilmesi adına hazır olan projelerin kendisine görev verilmesi halinde kısa bir zamanda hayata geçireceğini belirtti.

GEBZE, İSTANBUL'UN ANADOLU’YA AÇILAN KAPISI

İstanbul’un Türkiye’ye açılan kapısı halinde bulunan Gebze merkezinin karayoluna, deniz yoluna, demiryoluna 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise en fazla 15 dakikalık mesafede olduğunu, bu özelliği ile de Gebze’nin ulaşım noktasında dünyada eşi benzeri az bulunan bir yerleşim merkezi olduğunu söyleyen Ercan, "Bu kadar önemli bir noktada bulunan Gebze’de hayatın 24 saat olması gerektiğini" belirtti.

GEBZE’NİN ARTIK BİR KÜLTÜR KENTİ OLARAK ANILMASI GEREKİYOR

Sanayileşmenin başlaması ile birlikte olağanüstü bir göç alan Gebze’nin artık sanayiye doyduğunu, dünyada gelişen teknoloji ile birlikte Gebze sınırları içerisinde bulunan sanayi kuruluşlarının da misyonunu tamamladığını da belirten Yüksel Ercan, "Yapısı gereği artık trafikten arındırılmış Gebze’de yaşayanların kültürel noktada kendilerini bulacağı, özellikle merkez mahalleler de yapılacak çalışmalar ile 24 saat cıvıl cıvıl bir yaşamın sürdüğü, Gebze’nin sembolü olan Mustafa Paşa Külliyesi’nin çevresinin açılıp bu ata mirasının Gebze’de yaşayanların ziyaretine kazandırılması, kentin tam orta yerinde bulunan kervansarayın asıl işlevinin yapması adına ortaya çıkartılmasına katkı sunmak istiyoruz" diye konuştu.

GÖREV BEKLİYORUZ

1985 yılından itibaren Gebze’de ikamet ettiğini de söyleyen Yüksel Ercan, "30 yıldan fazla bir zamandır yaşadığımız Gebze’yi cadde cadde, sokak sokak biliyoruz. Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyiz. Gebze Belediye meclis üyeliği görevinde bulunduk. Bilgi ve tecrübelerimizi Gebze adına kullanabilmek adına görev bekliyoruz" dedi.


Son Güncelleme: 09.12.2018 13:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37