Eryarsoy: Darıca'ya birincilik yakışır

Eryarsoy: Darıca'ya birincilik yakışır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 13:59
 Eryarsoy: Darıca'ya birincilik yakışır
AK Parti’de sandık müşahitleri eğitim programı Darıca ile devam etti. Muzaffer Bıyık, yüzde 60’ın üzerinde oyla hedefi geçeceklerini belirtirken, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da "Darıca’ya birincilik yakışır" dedi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen Sandık Müşahitleri Eğitim Toplantısı, Darıca ile devam etti. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, İlçe Başkanı Ufuk Acay, partililer ve sandık müşahitleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Ufuk Acay, sandığın namus olduğunu ifade ederek sandık müşahitlerinin çok kutsal bir görev üstlendiğini söyledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

BIYIK: SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada seçimi yüzde 60’ın üzerinde bir oyla kazanacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Yaklaşık 75 gündür sahadayız. Hangi kapıya gidersek gönül buluyoruz. Sokak sokak, kapı kapı geziyoruz. Biz ne kadar koşarsak koşalım aslolan vatandaşın kullandığı oylara sandıkta sahip çıkmaktır. Cumhur İttifakına verilen oylara sahip çıkmamız gerekiyor. Sizler sandık müşahitleri olarak çok önemli bir görev üstleniyorsunuz” dedi.

ERYARSOY: AÇIK ARA ÖNDEYİZ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise 31 Mart seçimlerinde Darıca’nın Kocaeli birincisi olmaya aday olduğunu ifade ederek, “Pazar günü yapılacak seçimlerde Darıca’ya Kocaeli birincisi olmak yakışır. Darıca’da edindiğimiz izlemim, gördüğümüz çalışma bunu gösteriyor. Darıca’da açık ara öndeyiz. Anketler çok iyi. Biz Darıca’nın rekor kırabileceğine inanıyoruz. Ama asla rehavete kapılmayacağız. 

SANDIKLAR SİZLERE EMANET

Amacımız 1 meclis üyesi daha fazla çıkarabilmek olacak. Bunun için siz kıymetli sandık müşahitlerimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Siyasi partiler için en değerli şey olan sandık ve oydur. Sandık namustur. Bizim için en değerli şey olan oyları ve sandıkları sizlere emanet ediyoruz. En güzel şekilde sahip çıkacağınıza inanıyorum diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.03.2019 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37