EYT'lilerden Serap Çakır'a ziyaret

EYT'lilerden Serap Çakır'a ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 11:24
 EYT'lilerden Serap Çakır'a ziyaret

 


Emeklilikte
Yaşa Takılanlar (EYT) Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Temsilciliği, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyarette EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Temsilciliği Sorumlusu Engin Dengiz'e Aşkın Aksu, Desim Duran eşlik etti. 

Yapılan görüşmede geçmişe dönük olarak uygulanan yasa nedeniyle, aylık bağlama oranlarının düşürülmesi ile mağdur olduklarını ifade eden EYT Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Temsilciliği Sorumlusu Engin Dengiz, "Amacımız erken emekli olmak değil, elimizden alınan hakları geri almaktır" dedi. 

Dengiz, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. 

EYT mağdurlarını ağırlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır ise, "Her zaman olduğu gibi hak arayanların yanındayım" dedi. 

10 Şubat'ta Ankara'da bir araya geleceklerini belirten EYT mağdurları, Ankara buluşması öncesinde Gebze'de toplanacaklar. 3 Şubat'ta Gebze Zümrüt Düğün Salonu'nda saat 14:00'da bir araya geleceklerini ifade eden Engin Dengiz, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı da toplantılarına davet etti. 
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37