Fevzi Kurt: İkinci Kurt dönemini başlatacağız

Fevzi Kurt: İkinci Kurt dönemini başlatacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2018 Cumartesi 13:17
Fevzi Kurt: İkinci Kurt dönemini başlatacağız


Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Fevzi Kurt, rahmetli Alaettin Kurt'dan sonra Gebze'ye yatırımların durduğunu belirterek, iktidara gelmeleri halinde Gebze'de ikinci Kurt dönemini başlatacaklarını söyledi.

Kurt şunları söyledi:

Gebze'nin hakettiği konumda olması lazım. Her partinin aday listesinde Gebze en az 3 milletvekiliyle temsil edilmeli. Adayların da Gebze'yi bilen, Gebze'de yaşayan ve elini taşın altına koyacak insanlardan olmasından yanayım. 

Rahmetli amcam Alaettin Kurt'un döneminde bölgeye 400'ün üzerinde önemli hizmetler yapıldı. O dönemlerde yanındaydık. Onun o siyasi etik anlayışını, çalışkanlığını, dürüstlüğünü biz de benimsedik. 

Biz İYİ Parti'nin daha henüz ismi açıklanmadan önce oluşumlarda vardık. Partinin tüzüğü, Meral hanımın kişiliği, burada yer alacak insanların profilini az çok gördüğümüz için dahil olduk. Ülkenin gidişatıyla alakalı, Gebze'nin sorunlarıyla alakalı duyduğumuz endişelerden dolayı bu yola girdik. 

GEBZE İL OLACAK


Rahmetli Alaettin Kurt'un döneminde çok önemli hizmetler yapıldı. Sonrasında ise uzun bir süre hizmet anlamında boşluk oldu. Sorunları da biliyoruz çünkü burada yaşıyoruz. Rahmetlinin en önemli projesi aslında Gebze'nin il olmasıydı. Gebze il olmadığı sürece hizmet konusunda olsun, temsil konusunda olsun ikinci planda olmuştur, olacaktır. 

İnşallah biz de o hayali nasip olur listelerde yer alırsak, Meclis'de olursak ilk icraatımız bu olacaktır. Çünkü sorunun ana kaynağı budur. Oradan başlayıp, diğer sorunlarla alakalı bölgemize, Gebzemize hizmet için bu yola çıktık. 

77 PLAKAYI BASTIRDIK

Yalova'nın plakası 77 aslında bizimdi. O zamanlar 77 Gebze plakasını bastırıp, öyle dolaşmıştık. 77 olmadı, sonra 81 Düzce'ye verildi. Mukayese edilirse sonradan il olan yerler hangi konuda Gebze ile yarışabilir? Dolayısıyla biz bunu aslında hak etmişiz, geç de kalmışız. Bir an öce Gebze'nin il olması için tüm partilerin birlikte hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. 

HEM YÖNETİCİLİK, HEM SENDİKACILIK YAPTIM


Ben 25 yıldır SEDAŞ'ta çalışıyorum. Benimle ilgili kurumda bir kamuoyu yapılsa, Gebze'de de yapılabilir. Ben kimsenin olumsuz bir kelime söyleyeceğini düşünmüyorum. Ben orada hem yöneticilik yaptım, hem sendikacılık yaptım. 

İşçi statüsünde orada çalışmama rağmen sendikacılık vasfım oldu, şube yöneticiliğine kadar geldim. Bunu yanında özelleştirmeyle beraber orada kısım yöneticiliklerine vekaleten de baktım, her iki görevi kimsenin kalbini kırmadan sürdürdüm. İnsanlarımızı seviyoruz, Gebzemizi seviyoruz. İnsanımızın da bizi sevdiğini düşünüyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Gebze il olacak, Türkiye İYİ olacak.

Fevzi Kurt'un ziyaretinde İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Esmer, Şendoğan Soykan, Taner Öner ve Fatih Araç'da hazır bulundu. 


Son Güncelleme: 12.05.2018 13:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37