banner55

Fikri Işık, Darıca'da Bıyık'a destek istedi

Fikri Işık, Darıca'da Bıyık'a destek istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 18:20
 Fikri Işık, Darıca'da Bıyık'a destek istedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Darıca’da muhtarlarla istişare toplantısına katıldı. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın tecrübesiyle Darıca’ya çok şey kazandıracağını ifade eden Işık, Bıyık için destek istedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Darıcalı muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Darıca’nın mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Işık, mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

IŞIK: MUZAFFER BIYIK TECRÜBELİ BİR İSİM

AK Parti döneminde muhtarlara büyük önem verildiğini ifade eden Milletvekili Fikri Işık, muhtarlardan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık için destek istedi ve şöyle konuştu: 

Darıca’da bir bayrak değişimi yaşandı ve 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan Muzaffer Bıyık, belediye başkan adayımız oldu. Belediye başkanımız Şükrü Karabacak, 15 yıl boyunca Darıca’ya önemli hizmetler yaptı. İnanıyorum ki Muzaffer Bıyık da çok önemli hizmetlerde bulunacak. 

Muzaffer Bıyık, 9 yıl teşkilatlarda çalıştı. Darıca’nın sorunlarını çok iyi biliyor. Tecrübeli bir arkadaşımız. Tecrübesiyle önümüzdeki dönem Darıca’da çok önemli hizmetler yapacak. Biz Muzaffer Bıyık’a güveniyoruz. Siz mahalle muhtarlarımızın da desteğini önemsiyoruz.

BIYIK: DARICA'YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ


AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada Darıca’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceklerini kaydederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti döneminde muhtarların görüşlerine her zaman değer verilmiştir. Ben de ilçe başkanlığım boyunca mahalle muhtarlarımızla hep istişare halinde olduk. Bundan sonra da muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alacağız. Darıca’da muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte Darıca’yı ortak akılla birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37