Gebze Belediyeler Birliği’nin yeni Başkanı Demirci

Demirci, Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'nın yeni başkanı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:40
Gebze Belediyeler Birliği’nin yeni Başkanı Demirci
Çayırova, Gebze, Darıca ve Dilovası Belediyelerinin üye olduğu Gebze Belediyeler Birliği’nin Mayıs ayı Meclis toplantısında Birlik Başkanlığı görevine Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci seçildi.

Geçtiğimiz dönem birlik başkanlığı görevini yürüten Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yeni dönemde birlik başkanlığını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin yapacağını açıkladı. Yapılan oylama sonucunda alınan kararların görüşüldüğü toplantı Darıca Dudayev Parkı içindeki Teras Kafe’de gerçekleştirildi. 
Yeni dönemde birlik başkanlığını yürütecek olan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, görevi devraldığı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a ve birlik yönetimine teşekkür etti.

Ortak değerleri olan 4 ayrı belediyenin üyeliği ile oluşturulan birlikte çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini aktaran Demirci, “Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme anlayışımızı Belediyeler Birliğinde de uygulamayı sürdüreceğiz. Birbirimizin bilgi, birikim ve deneyimlerinden yararlanarak, demokratik bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin seçildiği birlik başkanlığında diğer görevler ise şu şekilde oluştu. Birlik Başkan vekilliğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Yılmaz Tunalı seçildi.

Meclis katipleri Tuba Şensoy, Recep Laç, Birlik Encümen Üyeleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Murat Tunç ve Yılmaz Tunalı seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonunda Hatice Tuzcu, Burak Sarı, Mehmet Bayındır yer alırken toplantıya Birlik Müdürü Mehmet Yayla, Muhasip Muhammed Akşit, Sayman Nuray Aytar katıldı. 



Son Güncelleme: 25.05.2016 15:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37