Gebze SP'den Özgür Kudüs'e giden yol' konferansı

Gebze SP'den Özgür Kudüs'e giden yol' konferansı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ocak 2018 Cuma 12:45
  Gebze SP'den Özgür Kudüs'e giden yol' konferansı


Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Başkanlık Divanı İlçe Başkanı Necati Korkmaz başkanlığında toplanarak, hafta sonu yapılacak olan İlçe Divan toplantısının son hazırlıklarını ele aldılar.

Korkmaz; "Kudüs müslümanların göz bebeği, İslâm ümmetinin ilk kıblesi birçok Peygamberin izinin olduğu kadim ve manevi şehir.
Kudüs önemini, bizzat Kur’an ve hadislerden alan mazlum bir şehirdir. Kudüs'ün özgürlüğü, dünya müslümanlarının özgürlüğüdür. 

Kudüs’ün özgür olması ve orada yaşayan müslümanların, İsrail zulmünden kurtarılması için İslam dünyasına yıllarca bayraktarlık yapmış bir milletin evlatları olarak, Filistin mücadelesini, beşikten, mezara devam eden şuurla sahipleniyor ve nesillerimizi bu anlayışla yetiştirmenin gayretiyle hareket ediyoruz.

Bu gaye etrafında Gebze Saadet Partisi İlçe Başkanlığı olarak 06 0cak Cumartesi günü saat:19.00’da Gebze Kent Meydanı Kardelen Kültür Salonu’nda Eğitimci Yazar Şinasi Başaran'ın 'Özgür Kudüs'e Giden Yol' sunumuyla gerçekleşecek ilçe divan toplantımıza tüm halkımız davetlidir" dedi.

Son Güncelleme: 05.01.2018 12:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37