Gebze'de, İYİ Parti'ye stant yasağı!

Gebze'de, İYİ Parti'ye stant yasağı!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Nisan 2018 Cumartesi 15:13
Gebze'de, İYİ Parti'ye stant yasağı!

İYİ Parti Gebze ilçe teşkilatının üye standı açmak için Gebze Kaymakamlığı'na yaptığı başvuru kabul edilmedi.  Kaymakamlık’tan İYİ Parti’ye gönderilen yazıda, stant açılmasının güvenlik gerekçesiyle izin verilmediği ifade edildi.

İYİ Parti Gebze ilçe teşkilatı üye kaydı için Kent Meydanı’nda stant açmak için geçtiğimiz gün Kaymakamlığa bilgi yazısı gönderdi. Kaymakamlık tarafından partiye gönderilen yazıda, söz konusu standın açılmasının 'Genel güvenlik ve asayiş temini' gerekçesi ile uygun olmadığı ve bundan dolayı izin verilmediği belirtilerek, parti binasında bu çalışmanın yapılması gerektiği ifade edildi.

ÇİFTE STANDART!

İYİ Parti İlçe Başkanı Nusret Acur ise yapılanan çifte standart olduğunu belirterek, "Siyaset yapmak için kurulmuş bir partiyiz ve öteki partilerle eşit koşullardan yararlanmak istiyoruz. Partimizin bu şekilde çalışmalarının engellendiğini düşünüyoruz. Ayrıca bize yasak denilirken AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı’nın Kent Meydanı’nda ki standına nasıl ve neye göre izin verildi? Eğer güvenlik gerekçe ise bu güvenlik gerekçesi  AK Parti için geçerli değil mi?" diye sordu.

AK PARTİ'YE SERBEST
Öte yandan alınan bilgiye göre İYİ Parti dışında Saadet Partisi’nin aynı şekilde stant açmasına izin verilmediği ifade edildi.  


Son Güncelleme: 21.04.2018 15:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37