Gedikoğlu: Yeteri kadar sıkıntı varken bu koltuk sevdası niye?

Gedikoğlu: Yeteri kadar sıkıntı varken bu koltuk sevdası niye?

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2017 Cuma 12:52
 Gedikoğlu: Yeteri kadar sıkıntı varken bu koltuk sevdası niye?


Gazetemizi ziyaret eden MARİMDER (Marmara Müteahhit ve İşadamları) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu gündeme ait konularda açıklamalar yaptı.

Piyayasların hareketlenmesi ve ekonomin canlanması için 'Metal yorgunlarının' bir an önce koltuklarını boşaltmaları gerektiğini belirten Gedikoğlu şunları söyledi:

Ülkemize karşı hem içte hem de dışta taarruz varken, sayın Cumhurbaşkanımız metal yorgunları için nöbet değişimi istiyor. Allah aşkına bu millet sizi 1, 2, 3 defa gelebilecek en güzel makamlara getirdi. Hak tecelli edene kadar bu koltuklar sizde kalmayacak.

Anlayış gösterin, sorun, kaos ve gereksiz beyanatlarda bulunmayın. Bunları söylemekteki maksadım kimseyi karalamak veya haksız ithamlarda bulunmak değil. 

Ekonomiye, özellikle de inşaat sektörüne olumsuzluklar yansımaktadır. Bu sektörün STK temsilcisi olarak bizler de etkileniyoruz. 
Bu sebepten lütfen söyleneni yapın, erdemlik gösterin, gelişiniz gibi gidişiniz de güzellikle olsun. Yok ısrar ediyorsanız Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gereken yapılacaktır.  
Son Güncelleme: 06.10.2017 12:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37