Gençlerden, genç aday Törk'e büyük ilgi

Gençlerden, genç aday Törk'e büyük ilgi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Şubat 2019 Perşembe 13:27
 Gençlerden, genç aday Törk'e büyük ilgi


CHP
Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün 31 Mart yerel seçimleri için adaylığının açıklanmasından bu yana gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Yerel seçim mesaisine gecenin geç saatlerine kadar devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Merkez İmece Ofisi’nde Darıcalı gençler ile bir araya geldi. 

Gençler Törk’e isteklerini sıralarken, Törk de projeleri hakkında gençlere bilgi verdi. Törk, “Bizleri gecenin geç saatlerinde buraya gelerek dinleyen geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize gösterdikleri ilgi karşısında ne kadar teşekkür etsem azdır. İstekleriniz çerçevesinde biz de projelerimize yön veriyoruz. Gençlerimizin düşünceleri bizim için çok önemli.
 
KAYNAKLAR İSRAF EDİLMEYECEK

Çağa ayak uyduran şehirler için gençlerimizin düşüncelerine ihtiyacımız var. Göreve geldiğimizde siz değerli gençlerimizin düşüncelerine her daim önem vereceğiz. Çevreye saygısı olmayan fikirlere, yeşile değer vermeyen projelere asla müsaade etmeyeceğiz. Her yatırımımızda, projemizde çevremize sahip çıkacağız. 

Darıca’nın kaynakları, Darıcalıların hayat kalitesine fayda sağlamayan yerlerde israf edilmeyecek. Sadece belediye gelirleriyle hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla değil; gizli, atıl, unutulmuş imkanları Darıca için zenginliğe dönüştüren ve hemşerilerimizin faydasına sunan bir yaklaşımla çalışacağız. 

SPOR DESTEKLENECEK

'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözü spor vizyonumuzdur. Ata sporlarımız dahil tüm branşlarda çalışmalar yapılarak, sporun amatör kulüp ve sporcuların desteklenmesiyle tabana yayılması sağlanacak. Başta Nenehatun Mahallesi olmak üzere, şehrimizin tüm spor alanları ve imkanları daima canlı ve vatandaşımızın hizmetinde olacak. 

Kadınların ve engelli insanlarımızın spor yapma imkânlarını geliştireceğiz. Darıca’nın değerleriyle örtüşen festivaller, konserler, konferanslar ve şenliklerimiz hemşerilerimize yakışır ve Darıca’nın marka değerine katkı sağlayacak şekilde yapılacak" dedi. 
Törk konuşmasının ardından gençlere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 28.02.2019 21:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37