Hacıoğlu: Siyasette yeni sayfa açmanın zamanı geldi

Hacıoğlu: Siyasette yeni sayfa açmanın zamanı geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2018 Salı 13:53
 Hacıoğlu: Siyasette yeni sayfa açmanın zamanı geldi


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hasan Hacıoğlu gazetemizi ziyaret ederek görüşlerini açıkladı. 
Yaklaşık 30 yıldır Gebze'nin bir çok kurumunda vatandaşa hizmet verdiğini belirten Hacıoğlu, "Maalesef Gebze'ye yeteri kadar değer verilmiyor" dedi.

Hacıoğlu şunları söyledi:

30 yıldır Gebze'de iş yapıyorum ve sürekli çevreme yararlı olmak için çalışıyorum. Gebze Ticaret Odası'nda meclis üyeliği, Gebze Belediyesi'nde meclis üyeliği, Balkanspor'da Kulüp Başkanlığı, sayın Şevki Demirci'nin başkanlığı zamanında Gebzespor Başkan Yardımcılığı ve daha bir çok STK'larda Gebzemize faydalı olmak için çalıştım. 

Bugün de ülkem için İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldum. Gebze de, Türkiye gibi kilit durumda. Hiç bir iş görülmüyor. Bürokrasi tıkanmış durumda. Gebze'nin imarı yok, altyapı yok. Trafik başlı başına büyük sorun. 20 yıldır daha Mutlukent kavşağının trafiği çözülmedi. 

GEBZE'NİN TRAFİĞİNİ ÇÖZECEĞİM
Partimden ve milletimizden yetki alabilirsem Gebze'nin trafiğini çözeceğim. Gebze'nin trafiğinin rahatlaması için ilgili yerlere bir çok proje sunmama rağmen maalesef dikkate alınmadı. Böyle altyapı olmaz. Gebze'ye özel çalışma lazım. Gebze mutlaka il olmalı. Kocaeli'den, Gebze'yi yönetemezsin. Ekonominin yüzde 8'i Gebze'de, 13 tane OSB'si var ama Gebze'ye yatırım yok. 

EKONOMİ, TARIM, HAYVANCILIK BİTMİŞ
Ekonomi bozuk. Milli gelir 10 bin Dolar deniliyor ama bir işçinin aldığı en yüksek ücret aylık 2500 lira. Bu parayla 10 bin Dolar milli gelir nasıl oluyor, birisi açıklasın. 

Tarım, hayvancılık bitmiş. Tarımın mutlaka geliştirilmesi lazım. Çiftçimizin acil desteklenmesi lazım. Çiftçimiz mutlaka kooperatifleşmeli ve üretim artırmalı. Trakya bölgesinde su sıkıntısı yok. Trakya'ya da GAP Projesi gibi bir proje yapılabilir. O zaman Trakya, bütün Türkiye'yi besler.
SİYASETTE YENİ SAYFA AÇMA ZAMANI GELDİ
Adalet, eğitim mutlaka düzeltilmeli. Adaletin olmadığı yerde yatırım da olmaz, hiç bir şey olmaz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve partimize çok büyük teveccüh var. Mevcut iktidardan halkta bir bezginlik, yılgınlık, bıkkınlık var. Türkiye'de siyaset, ekonomi, bürokrasi her şey tıkandı. Siyasette artık yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. İnşallah 24 Haziran'da seçimleri kazanacağız. 

Son Güncelleme: 15.05.2018 15:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37