Hamza Şayir çat kapı destek istedi

Hamza Şayir çat kapı destek istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mart 2019 Salı 13:50
 Hamza Şayir çat kapı destek istedi
AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, gençlik kolları yönetimi ile Tepecik Mahallesi'nde çat kapı ziyaretler yaparak destek istedi

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile birlikte Tepecik Mahallesi'nde evlere çat kapı ziyaretler yaparak 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendisi ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın için destek istedi.

ADALETTEN HİÇ ŞAŞMAYACAĞIZ

Ziyaretlerde konuşan Şayir, "Bizim amacımız halkımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı bir Dilovası'nı inşa etmektir. Dilovası bizim evimiz, Dilovası bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın daha güzel bir Dilovası'nda yaşaması bizim boynumuzun borcudur. Dilovası'nda yaşayan yaklaşık 50 bin vatandaşımızın mutlu olması için, huzur içinde yaşaması için çalışacağız. 
ASLA KUŞKUNUZ OLMASIN

Şeffaf ayrıştırmayan bir yönetim anlayışı ile yöneteceğiz. Her konuyu halkımızla istişare ederek hayata geçireceğiz. Her mahallemize aynı ölçüde hizmet etmek için çalışacağız. Adaletten de hiç şaşamayacağız. Belediye de kurumsal yapıyı oluşturup, sorunların çözümü için çalışacağız. Bu konuda en ufak bir kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 05.03.2019 20:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37