banner55

Hartamacı, CHP'nin 96'ncı yılını kutladı

Hartamacı, CHP'nin 96'ncı yılını kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2019 Pazar 19:50
Hartamacı, CHP'nin 96'ncı yılını kutladı

 


Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın partisinin 96. kuruluş yılı dolayısıyla açıklama yaptı.

İlçe Başkanı Hartamacı açıklamasında, Hedefimiz, güçlü bir CHP, dünyada söz sahibi çağdaş bir Türkiye olmasının koşullarını oluşturmaktır” dedi.

Hartamacı şunları söyledi:

Mensubu olmaktan onur duyduğum bizleri motive eden büyük önderimiz ve ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözleri 96 yıldır ülkemiz için hizmet etme gayesiyle bütün olumsuzluklarla mücadele eden bir partinin ferdi olmak onur verici.

CHP, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 9 Eylül 1923’te önce Halk Fırkası adıyla kurulmuş, 1924 yılında Cumhuriyet Halk Fırkası, 1935 yılında ise “Cumhuriyet Halk Partisi” adını almıştır.

Üyesi ve ilçe başkanı  olmaktan her zaman övünç duyduğum CHP, kurucusu ve ilk Genel Başkanımız Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığı kazanan, cumhuriyeti kuran, saltanatı kaldıran, hilafete son veren ve ulusal birliği sağlayan bir partidir.

CHP, cumhuriyetin ve devrimlerin yılmaz bekçileri olarak bizlere miras ve emanet edilmiştir.
Bizler, Cumhuriyet Halk Partililer, önderimiz ve ilk genel başkanımızın ilke ve ışığı doğrultusunda devrimci ve ulusalcı ruhu devam ettirerek, toplumun daha mutlu bir yaşam sürmesi, huzur ve barış içerisinde kardeşçe yaşaması için tüm gayretimizle mücadelemizi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz.

Bağımsızlığın ve özgürlüğün simgesi CHP’nin 96.kuruluş yıldönümünde, başta önderimiz, genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyor, CHP’ye gönül veren tüm vatandaşlarımıza, daha güzel bir Türkiye için mücadele verdiğimiz partimizin vefakâr üyelerine, tüm yol arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.


Son Güncelleme: 08.09.2019 19:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37