Harun Demirkaya'ya sevgi seli

Harun Demirkaya'ya sevgi seli

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Mayıs 2018 Pazar 19:48
 Harun Demirkaya'ya sevgi seli


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Harun Demirkaya’ya seçim çalışmaları sırasında toplumun her kesiminden büyük ilgi gösteriliyor.

Bugün beraberinde İYİ Parti’nin diğer milletvekili adayı Renan Kıran ile birlikte Gebze’de esnaf gezisine çıkan Harun Demirkaya’ya gösterilen ilgi partilileri memnun etti.

Gün boyunca Gebze’nin çeşitli yerlerinde vatandaş ile bir araya gelen Harun Demirkaya’ya sevgi gösterilerinde bulunan Gebze’li seçmenler "14 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimde Gebze çıkışlı bir adaya İYİ Parti yer verdiği için parti yönetimine teşekkür ediyoruz. İYİ Parti’nin Gebze’ye verdiği önemin karşılığı olarak biz de sizi milletvekili seçip Ankara’ya göndereceğiz" şeklinde konuştular.

DEMİRKAYA: İÇİNİZDEN BİRİSİYİM


Gebzelilerin kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun kaldığını söyleyen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Prof.Dr.Harun Demirkaya, "Türkiye’nin pek çok il merkezinden daha büyük bir yerleşim merkezi olan Gebze’nin sorunlarını  Ankara’ya taşımak ve problemlere çözüm bulmak adına oylarınıza talibiz. 

Partimiz Gebze’ye gereken önemi verdi. 24 Haziran tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, beni de milletvekili seçeceğinize olan inancım tamdır. İçinizden birisiyim, bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. İYİ Parti iktidarında daha yaşanabilir bir Gebze sözü veriyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 27.05.2018 19:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37