Hürriyet: Başkanlık mayınına basmayacağız

Hürriyet: Başkanlık mayınına basmayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2017 Cumartesi 11:47
 Hürriyet: Başkanlık mayınına basmayacağız

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; referandumda 'Hayır' diyeceklerin iktidar tarafından terörist olarak nitelendirilmesine meclise sert çıktı
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; mecliste yaptığı konuşmada, referandumda 'Hayır' diyecek yurttaşların terörist ilan eden AKP’ye sert çıktı. 

Milletvekili Hürriyet yaptığı konuşmada; "2010 referandumunda millî iradeyi fesada uğratarak darbelerin temelini atan iktidar sahipleri şimdi kalkmış, 'hayır' diyenleri terörist ve darbeci ilan ediyor. Oysa; 15 yıllık iktidarınızda PKK'yla birlikte ‘evet’ demiştiniz, FETÖ'yle birlikte ‘evet’ demiştiniz." 
KULA KUL OLMAYACAĞIZ
Açıklamasına devam eden Hürriyet; "Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında Atatürkçü subaylara kumpas kuran iktidar-FETÖ ortaklığı hâlâ hafızalarımızda iken şimdi bu kumpas mağdurları hayır dediğinde FETÖ'cü olacaklar, öyle mi? İşte tam da bu yüzden, vatandaşı PKK ve FETÖ'yle bir tuttuğunuz için hayır diyoruz. 

Terör örgütleriyle dün kucak kucağa oturduğunuz için hayır diyoruz. Kandırıldığınız ve sürekli kazık yediğiniz için hayır diyoruz. Bilim insanını, sanatçıyı, yazarı, çizeri, işçiyi, çiftçiyi, madenciyi, gazeteciyi, itaat etmeyen herkesi düşman bilenlere hayır diyoruz. Kula kul olmayacağız ve önümüze kurulan başkanlık mayınına basmayacağız" dedi. 
Son Güncelleme: 25.02.2017 11:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37