Hürriyet: Şemsettin Ceyhan karısına, bacısına baktığında yüzü kızarmıyorsa…

Hürriyet: Şemsettin Ceyhan karısına, bacısına baktığında yüzü kızarmıyorsa…

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2018 Çarşamba 23:11
Hürriyet: Şemsettin Ceyhan karısına, bacısına baktığında yüzü kızarmıyorsa…


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı açıklamada, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı kendisine hakaretler yaptığı için şiddetle kınadığını söyledi.

Hürriyet şunları söyledi:

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın, bir anne ve bir kadına söylenmeyecek derece hakkımdaki çirkin hakaretlerini, ahlaksız yakıştırmasını şiddetle kınıyorum. 

Bir anne ve kadına ettiği bu çirkin hakaret nedeniyle kendi karısına, bacısına baktığında yüzü kızarmıyorsa ve tüm bunları kendisine yakıştırabiliyorsa diyecek lafım yok. Kendisine aynı çirkinlikte cevap vermeyeceğim. 

'Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene' demenin yeterli olacağını düşünüyorum.

Cesur kadınlardan korkuyorlar. Daha önce aynı terbiyesizliği Meral Akşener’e de yapmışlardı, şimdi de bana yapıyorlar. Ama mücadele bize bir şey öğretti; 'Korkarsan kaybedersin.'

Onların Feto yöntemleriyle karalama ve linç kampanyalarına boyun eğmeyecek kadar cesur bir kadınım. Çünkü ben, çocuklarımızın geleceğini çalanlara namussuz diyebilen bir anne, yere batsın saraylarınız diye haykıran cesur bir Cumhuriyet kadınıyım. Benden korkmaları çok normal. Daha da korkacaklar. 

Bu hakaretleri karşılıksız kalmayacak. Hakaret nedeniyle suç duyurusunda bulunup ‘şehit ailelerine’ bağışlamak üzere tazminat davası açacağım.

Ayrıca 'Hırsızlık namussuzluktur' dediğimde sözlerimi çarpıtarak tepki gösteren AKP’li kadınları, kendi başkanlarına aynı tepkiyi verebilme cesaretine davet ediyorum. Şimdi, Şemsettin Ceyhan’ı özür dilemeye davet etsinler de görelim cesaretlerini.
Kendi başkanlarının bu hakaretlerine sessiz kaldıkları takdirde samimiyetten uzak siyasi figür olarak tarihe geçeceklerini asla unutmasınlar.  


Son Güncelleme: 25.04.2018 23:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37