Hürriyet: Soylu, insanları kin ve düşmanlığa sevk ediyor

Hürriyet: Soylu, insanları kin ve düşmanlığa sevk ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Haziran 2018 Cumartesi 16:27
Hürriyet: Soylu, insanları kin ve düşmanlığa sevk ediyor


CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Valilere, şehit cenazelerinde CHP’li il başkanlarını bundan sonra protokole almayın sözlerini eleştirdi.

Hürriyet yaptığı açıklamada şunları söyledi:


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Valilere bu ülkenin kurucusu olan ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole kabul etmeyin’ şeklindeki hadsizliği asla ve asla kabul edilemez.

İnsanları kin ve düşmanlığa sevk ederek halkı bir kez daha bölmek isteyen Süleyman Soylu denen, ancak söyledikleriyle soyadının hakkını hiç veremeyen İçişleri Bakanı, CHP ile PKK terör örgütünü bir tutarak halkımızı birbirine kışkırtmaya çalışmıştır. 

İktidara geldiklerinden beri insanları kadını erkeği, şehidi gazisi, partili partisizi olarak vatanımızın tüm kesimlerini din, dil, ırk demeden pervasızca ayrıştıran AKP, Anayasal anlamda ne kadar suç varsa hepsini işlemektedir. 

Halkımızın çözüm süreci denen ölüm sürecinde yaşanılanları hatırlaması gerekmektedir. 
Valilere ‘CHP’liler şehit cenazelerine gelmesin’ diye talimat veren AKP’nin çözüm sürecinde aynı Valilere ‘Teröristlere dokunmayın’ diye talimat verdiğini de unutmayın.  

Teröristler dağlardan inerken kör olan gözlerini, sağır olan kulaklarını unutmayın. Yollara döşenen mayınlara, dağlarda kurulan pusulara meydan verenler yüzünden yüzlerce vatan evladımızın şehit düştüğünü unutmayın. 2002 yılında bitme noktasına gelen terörün AKP döneminde nasıl yeniden güçlendiğini de.
 
AKP’nin Soylu Bakanı, senin benim şehidim demek, şehitlerimizin cenazelerine kimin katılıp kimin katılamayacağının talimatını vermek yerine, 16 yıldır teröre kurban verdiğimiz şehitlerin neden arttığının hesabını versin.  

AKP’nin yıllardır aynı yağmurda beraber ıslandığı FETÖ ile kol kola girmelerinin sonucu olarak verilen 250 şehidi unutmasınlar. 
Allah kimseyi şehitlerimizin üzerinden siyaset yapacak kadar aciz bırakmasın. 


Son Güncelleme: 30.06.2018 22:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37