Hürriyet: Tavşancıl sahilinde hiçbir şey değişmedi

Hürriyet: Tavşancıl sahilinde hiçbir şey değişmedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Temmuz 2018 Cuma 14:06
Hürriyet: Tavşancıl sahilinde hiçbir şey değişmedi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Tavşancıl sahili ile ilgili 3 sene önce aynı bölgede yaptığı uyarıyı hatırlatarak, "Bu kirliliğe göz yumanlar cezasız kalmamalı" dedi.

KULAKLARINI TIKADILAR
Dilovası ilçesi Tavşancıl sahilinde yaşanan kirlilikle ilgili açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kirlilikle alakalı olarak üç yıl önce yetkilileri uyardıklarını hatırlattı. 

Hürriyet yaptığı açıklamada, "Bundan tam üç yıl önce karaya bürünen Dilovası Tavşancıl sahilinden yetkililere seslenmiştik. 'Kömür ocağı sebebiyle dereye karışan kömür tozları, bu dereyle beraber Körfez’e kadar ulaşıyor. Denizin nasıl kirlendiğine mi üzülelim, yoksa insanların yokluklar nedeniyle evlatlarının bu denize girmelerine razı kalmalarına mı' demiştik" dedi.
SUÇ DA BELLİ, SUÇLU DA
Açıklamasına devam eden CHP Milletvekili Hürriyet, "3 yıl oldu ama manzara hiç değişmedi. Halen daha Çataldere'den Körfez'e kapkara kömür tozları akıyor. Halen daha çocuklar o pisliğin, mikrobun içerisinde denize giriyor ve buna yetkililer yıllardan beridir göz yumuyor. 

Bunun adı umursamazlıktır, bunun adı insan canının, insan sağlığının hiçe sayılmasıdır. Suç da bellidir, suçlu da. Hiç bir işletmenin kar payı, oradaki çocuklarımızın sağlığından daha önemli olamaz. Bir an önce bunun sorumlularının adalet önüne çıkarılması ve yaptıklarının cezasını çekmesi gerekiyor" açıklamasında bulundu.
 
Son Güncelleme: 20.07.2018 14:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37