Hürriyet, yanan anne kızı ziyaret etti

Hürriyet, yanan anne kızı ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2017 Perşembe 16:18
 Hürriyet, yanan anne kızı ziyaret etti



CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki partililer,  ısıtma jelinin patlaması sonucu ağır şekilde yanan anne ve kızı tedavilerinin devam ettiği hastanede ziyaret etti.

Gölcük’de meydana gelen olayda; sabah kahvaltısı için çay demleyen aile, sonrasında çaydanlığı soğumaması için jel yakıtlı portatif ocağın üzerine koyunca ısıtma jeli ansızın patladı. Patlamada Havva Uzuner ve kızı Zehra Uzuner yanarak yaralandı. TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Murat Yazıcıoğlu, İlçe yöneticileri Metin Kaya ve Dursun Genç ile birlikte Uzuner Ailesi’ni tedavilerinin devam ettiği hastanede ziyaret etti.

TAHTAKALE’DEN ALMIŞTIK
Gölcük ilçesinde bulunan özel bir hastanede tedavileri devam eden Uzuner Ailesini ziyaret eden CHP’li Hürriyet ve partilileri yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Patlama sonucu yaralanan Havva Uzuner’in eşi Rıdvan Uzuner, kahvaltı için çay demlediklerini ve altını da jel yakıtla ısıttıklarını belirterek, "Tahtakale’den aldığımız ve daha önce de kullandığımız ısıtma jeli bir anda patladı. Eşim ve kızım patlama sonucu kötü bir şekilde yaralandı. Vücutlarında ikinci derece yanıklar oluştu. Hiçbir aile bu ve benzeri kimyasalları evlerinde kullanmamalı. Ailece kahvaltımız zehir oldu" dedi. 

KİMYASAL MADDELERİ SEVDİKLERİNİZDEN UZAK TUTUN
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise insanların güvenmedikleri şeyleri evlerine sokmamalarını gerektiğine değinerek, "Bizlere çok güvenli ve sırf pratik olduğu için evlerimize soktuğumuz bu ve benzeri kimyasal ürünler üzücü olaylara neden olabiliyor. Kesinlikle tam olarak güvenmediğimiz kimyasal maddeleri sevdiklerimizin uzak tutmalıyız. Bursa’da da aynı şekilde patlayan ısıtma jeli 3 kişiyi yaralamıştı. Yaralanmalardan daha kötü olaylar da meydana gelebilirdi. Ailelerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu. 
Son Güncelleme: 07.09.2017 16:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37