Hürriyet'ten, Kütahyalı'ya: Omurgasız canlılar!

Hürriyet'ten, Kütahyalı'ya: Omurgasız canlılar!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Kasım 2017 Salı 22:32
 Hürriyet'ten, Kütahyalı'ya: Omurgasız canlılar!


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak sözlerine ateş püskürdü; "Omurgasız canlıların Boşnak kardeşlerimize laf etmeye cüret etmesini kınıyorum." 

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnakları hedef alan konuşmalarına CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet sert çıktı. Mecliste konuşan Millertvekili Hürriyet şunları söyledi:

Beyaz TV'de yayınlanan spor programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak kardeşlerimize yönelik haddini aşan, aşağılık, ırkçı, mide bulandırıcı küfrü soydaşlarımızı ve tüm halkımızı derinden üzdü. Ben de bir Balkan Türk'ü olarak soydaşlarımızın üzüntüsünü paylaşıyorum.

EN KÖTÜ KOMBİNASYON BOŞ BİR RUH İLE DOLU BİR MİDEDİR

İsmi bile telaffuz edilmeye değmeyen bu omurgasız canlıların Boşnak kardeşlerimize laf etmeye cüret etmesini kınıyorum. Kütahyalı ve türevlerini bugüne kadar şuursuzca besleyen ve milletin başına bela edenlerin eseridir bu. Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç der ki: "En kötü kombinasyon boş bir ruh ile dolu bir midedir." 

Bu söz şuursuzlara verilecek en güzel cevaptır. Kütahyalı'nın hakareti bir özürle geçiştirilemez, kanaldan kovmak yetmez, savcılar görevini yapmalıdır. Hak ettiği muameleyi görmesi için CHP olarak elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isterim. 
Son Güncelleme: 21.11.2017 22:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37