İlhan Bayram Darıca'da projeleri inceledi

İlhan Bayram Darıca'da projeleri inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Temmuz 2017 Perşembe 22:08
İlhan Bayram Darıca'da projeleri inceledi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek, ilçede devam eden projeler ve çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tahir Büyükakın’ın Bilecik’e vali olarak atanmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İlhan Bayram’ı makamında ağırlayan Başkan Karabacak, ilçede yapımı devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, sinevizyon eşliğinde bir de sunum yapıldı.

DAHA GÜZEL PROJELER HAYAT BULACAK

Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram, "Yerel yöneticilerimizle birlikte uyum içerisinde şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Bu doğrultuda belediyelerimiz ile düzenleyeceğimiz koordinasyon toplantılarında bir durum değerlendirmesi yaparak, işbirliği içinde kentimize ve halkımıza yeni projeler kazandıracağız" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise KBB Genel Sekreteri Bayram’a yeni görevinde başarılar dilerken, "12 yıl boyunca İSU Genel Müdürü olarak ilimize çok önemli projeler kazandırdınız. İnşallah yeni dönemde de kentimize çok daha güzel projelerle hizmet vereceğinizden şüphemiz yoktur. Bizlerde bu noktada sizlerle işbirliği içinde ilçemize hizmet etmek için çalışacağız" diyerek ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. 
Son Güncelleme: 27.07.2017 22:09
Anahtar Kelimeler:
çorluKaza1 ölü
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37