İş dünyası, KAI ve siyasetçilerden Özlem Kozankurt'a büyük destek

İş dünyası, KAI ve siyasetçilerden Özlem Kozankurt'a büyük destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:17
  İş dünyası, KAI ve siyasetçilerden Özlem Kozankurt'a büyük destek

Ak
Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt düzenlediği basın toplantısı ile projelerini anlattı. Özellikle iş dünyası, kadınlara, çocuklara ve gençlere yönelik projelerini dile getiren Kozankurt’un toplantısına katılan iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimleri destek mesajı verdiler.

2015-2017 yılları arasında Gebze ilçe yöneticiliği yapan Kozankurt’un toplantısına katılan Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar, Kozankurt ile ilgili ‘becerikli, bilgili’ nitelemesi yaparken, “Sanayinin içinde ve özellikle Ar-Ge konusunda başarılı bir isim. Mecliste Ar-Ge’yi bilen vekillere de ihtiyaç var. Bayan ve doğulu olması da bir avantaj” diye konuştu.
Tüm Karadenizli Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk, MÜSİAD Gebze şube başkanı Nihat Yıldırım, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Meşaik Karakuş, Kars Ardahan Iğdır Gebze Dernek başkanı Metin Baytöre, Ak Parti eski il yöneticisi İdris Demir, Gebze ve çevresindeki Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri de toplantıda Özlem Kozankurt’a destek mesajı verdiler.

KOZANKURT’UN PROJELERİ

İş dünyasında önemli çalışmaları olan ve şu anda ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Pimtaş A.Ş.’nin Ar-Ge Müdürü olan Özlem Kozankurt özellikle iş dünyası, gençlere ve kadınlara yönelik projeleri olduğunu söyledi.
“Evden çık, yolun açık” projesi ile kadınları sahaya çağıran Kozankurt, mahalle kreşleri projesi ile çocukların emin ellerde olacağını vurguladı. Mahalle kumbarası projesi ile ihtiyaç sahiplerine yönelik proje geliştirdiğini kaydeden Kozankurt, “Mutfağım ve Bütçem” projesi ile çalışmayan kadınların evlerde ekonomiye katkı sağlayabileceklerini dile getirdi.

Görme engelliler için ‘Gören Göz projesi’ ve gençler için de ‘sınırsız wireless projesi’ olduğunu kaydeden Kozankurt, ayrıca KOBİ’lere yönelik başta fuar ve tanıtım desteği olmak üzere birçok proje geliştirdiğini sözlerine ekledi. 


Son Güncelleme: 14.05.2018 16:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37