İYİ Parti Gebze, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

İYİ Parti Gebze, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2018 Perşembe 13:15
İYİ Parti Gebze, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

İYİ Parti Gebze İlçe yönetimi, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173’üncü kuruluş yıldönümünü nedeniyle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

POLİSİMİZ MİLLETİMİZİN GÜVEN KALESİDİR


İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü kuruluş yıldönümünü münasebetiyle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. 

Ziyarete son dakika sürprizi ile İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali de katılarak Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarını bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Gebze Teknoloji Üniversitesi’ndeki programından dolayı, ziyaret saatinde makamında olamayan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’ı temsilen Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polislere çiçek taktim eden İYİ Parti heyeti, bir süre sohbet ettikten sonra Emniyet’ten ayrıldı.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, "Türk polisi tam 173 yaşında, milletimiz için çok büyük bir değer. Türk milleti her olayda muhakkak 155 numaralı telefonu çevirir, yangında, kazada, selde, felakette, hatta mutlu anında bile 155 numaralı telefonu arayarak, mutluluğunu polisimizle paylaşır. 
Bu da demek oluyor ki, Türk polisi hafızalara kazınmış bir kurtarıcı, bir umuttur. Bu vesile ile geçmişten günümüze şehit olmuş bütün polisimizi rahmetle anıyor, gazi ve şu anda aktif görevini yapan polisimizin de gününü kutluyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 12.04.2018 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37