İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Aksakal'a hayırlı olsun ziyareti

İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Aksakal'a hayırlı olsun ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2018 Salı 20:46
 İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Aksakal'a hayırlı olsun ziyareti


İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetimi, Gebze'ye aybaşında atanan yeni Emniyet Müdürü Adem Aksakal’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Gebze İlçe başkanlığı hız kesmiyor, hemen hemen her gün Gebze’de bir kamu kuruluşu, oda ya da sivil toplum kurumunu ziyaret ediyor.

Son olarak Nisan ayı başında Gebze’ye atanan yeni Emniyet Müdürü Adnan Aksakal'ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri, Aksakal’a hayırlı olsun dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, "İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığı olarak, öncelikli hedefimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i, Cumhurbaşkanı yapmak, daha sonra ki yerel ve genel seçimlerde milletvekili ve belediyelere yönelik çalışmaktır. 

Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşları, diğer kamu yararına çalışan oda ve dernekleri geziyoruz. Tanışıyoruz ve kendimizi tanıtıyoruz. Bu bağlamda yeni göreviniz hayırlı olsun, Gebze’ye hoş geldiniz" dedi.

Emniyet Müdürü Adem Aksakal ise, "Gebze göründüğü gibi küçük bir ilçe değil, Türkiye’nin birçok ilçesinden büyük, Anadolu’nun her köşesinden binlerce insanın aş, ekmek için memleketini terk edip umutlarla geldiği, sanayinin başkenti konumunda, kalabalık bir kent.  

Burada görev yapmak bir şans. Çok fazla insanla tanışma, bir çok kültürü öğrenme imkanı buluyoruz. Bütün vatandaşlarımıza, bütün siyasi partilere ve kamu yararına çalışan oluşumlarla aynı yakınlıktayız" dedi.

Son Güncelleme: 17.04.2018 20:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37